4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Ekim'de atanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen için mülakat sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) KPSSP10, KPSSP121 ve dershane öğretmenliği mülakat sonuçlarını açıkladı. MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları öğrenme linki haberimizde.

29 Eylül 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı:

 

Mülakatlar

 

Alan bilgisi olmadan

 

Alan bilgi sınavı ile

 

Dershane ve etüd eğitim merkezi öğretmen

 

 

alımı kapsamında yapıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20 bin sözleşmeli öğetmen alımı kapsamında yapılan mülakatlar sonuçlandı. MEB sözleşmeli öğretmen alımı mülakatlarını 15 Ağustos ile 25 Eylül tarihleri arasında 3 farklı şekilde yapmıştı. İlk mülakatlar alan bilgisi olmadan 15 Ağustos - 19 Ağustos tarihleri arasında yapmıştı. Bu mülakatlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP10 puanı da kullanıldı.

Ayrıca 15 - 25 Eylül tarihlerinde de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSP121) puanları baz alınarak öğretmen adayları mülakatlara alınmıştı. Ayrıca yine 15 - 25 Eylül tarihleri arasında dershane ve etüt eğitim merkezleri eğitim personelleri de KPSS puanı olmaksızın 2014 yılından önce 6 yıl sigortalı çalışma şartı ile mülakatlara katılmışlardı.

5 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurulara ayrıca mülakata çağrılmayan öğretmenlerde yeterli başvuru olmadığı için başvurabilecekleri açıklanmıştı. Bu kapsamda yapılan mülakat sonuçları açıklandı ve öğretmenlerin yapacakları tercihler sonrasında atamaları 10 Ekim'de yapılacak. 1 - 7 Ekim tarihlerinde de tercihler yapılacak.

 

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI MÜLAKAT SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...