5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Yurtdışında dil eğitimi ve kariyer fırsatı

Kendini geliştirmek ve kariyer yapmak isteyen 30 yaşının altında olan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yurtdışında İngilizce dil eğitimi ve staj/kariyer fırsatı sunuluyor.

26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yurtdışında dil eğitimi ve kariyer fırsatı
Mental İnsan Kaynakları Yetenek Yönetimi Direktörü Uğur Karaboğa, yaptığı açıklamada TÜRGEV ve Albukhary Vakfı tarafından Malezya'da “Dil Kursu ve Yönetici Eğitimi” programı düzenlendiğini, katılım hakkı kazanan adaylara kişisel gelişim ile birlikte ülkelerarası kültürel etkileşim imkânı, staj ve iş fırsatı sunulduğunu söyledi.
 
Program başvurularının 15 Kasım - 15 Aralık 2016 tarihleri arasında olacağını vurgulayan Karaboğa, ”Program 15 Şubat 2017 tarihinde başlayacak. Proje kapsamında, genç yeteneklere Malezya’da alacakları dil eğitimi için TÜRGEV ve Albukhary Vakfı tarafından farklı kategorilerde burs imkânı sağlanacak."dedi.

Programa kabul edilen adaylara çok sayıda imkan sağlanacağını vurgulayan Karaboğa, "bu imkanlar arasında Eğitim Bursu, Proje Yönetimi Eğitimi, İnsan Kaynakları Eğitimi, Yönetici Asistanlığı Eğitimi, Yoğunlaştırılmış Dil Programı, öğrenciler için kampüs içi konaklama, kampüste sabah, öğle ve akşam yemekleri, Ülke İçi Ulaşım, Yaşam Bursu, Ulaşım Bursu (Uluslararası Ulaşım) Kültürel Etkileşim Aktiviteleri yer alıyor" diye konuştu.

 
Uluslararası İş Fırsatı
 
Öğrencilere kariyer fırsatı sunulduğunu da aktaran Uğur Karaboğa, şöyle devam etti: "Program kapsamında Yönetici Asistanlığı veya Proje Yöneticiliği,  İnsan Kaynakları alanlarında sertifika almaya hak kazanan kişilere Mental HR tarafından kariyer fırsatları sunulacaktır. İngilizce sınavında başarılı olan adaylar; dil okulu eğitimlerinin yanı sıra sertifika programlarından en az birine katılmaya hak kazanacaklar. Eğitimlere düzenli katılan ve eğitim sonunda yapılacak  sınav ve mülakatta başarılı olan ilk 50 adaya uluslararası staj imkânı sağlanacak. 1 aylık staj süresinde başarılı olan adaylara ise 2 bin 500 dolara kadar varan iş fırsatları sunulacaktır.”

30 yaşını doldurmamış lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri, yeni mezunlar ile kendini geliştirmek ve kariyer yapmak isteyen adayların başvuru yapabileceğini vurgulayan Karaboğa,  detaylı bilgilerin www.dilbursu.com ya da www.lamt2017.com adreslerinden alınabileceğini kaydetti.