10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Çadırda talep topladı 100 kat başvuru aldı

Dap Yapı’nın yeni projesi ‘Validebağ Konakları’ büyük ilgi görüyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Her bir daireye 100 talep geldi” dedi.

BİROL KELEŞ28 Şubat 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çadırda talep topladı 100 kat başvuru aldı

DAP Yapı’nın yeni projesi Validebağ Konakları bir haftada yoğun ilgiyle karşılaştı. Ön talep toplama sürecini başlatan Dap Yapı’nın projesinde hemen hemen her daireye yüzer talep geldi. Altunizade’de metrekare fiyatları 20-25 bin lira civarında olmasına karşın metrekaresi 9 bin liradan başlayan fiyatla ön talep toplanan projenin satış ofisine de ilk hafta sonu binlerce kişi geldi. Hem proje hem de satışlar hakkında bilgi veren Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Validabağ Konakları projemizin satışına mayıs ayında başlayacaktık ancak yoğun talebi görünce hemen çadır kurup, müşterilerimizle iletişime geçtik. Hafta sonu ofiste adım atacak yer yoktu. Ben dahil buradaydım. Stadyumdan farksızdı” dedi. 2016’ya yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Türk halkının konut alımında geri adım atmadığını da kaydeden Yılmaz “Validebağ projemizde her daireye yüze yakın ön talep geldi. Fiyatların uygunluğu, kampanyalar, hükümetin sektöre yönelik aldığı destekleyici kararlar vatandaşarın ilgisiyle karşılandı ve sonuç olarak yoğun bir ilgi gördük” dedi. 

Yüzde 5 peşinatla lüks ev

Validebağ Konakları projesinde metrekare fiyatlarını, 20-25 bin bandında olan bölgede konut alıcılarına büyük bir fırsat sunarak 9 bin liradan başlattıklarını kaydeden Yılmaz “Bu,bu proje için tarihi bir fırsat. Yüzde 50 kar yapmak için vatandaşlarımız satış ofisimize akın etti” dedi. Yılmaz şunları söyledi: “Geçen haftadan bu yana, Validebağ’da yaşadığımız bu manzara, milletimizin ekonomiye olan inancı ve güveninin en güzel kanıtıdır. Hükümetimiz, proje geliştiriciler için yolu açtı, Maliye Bakanımız birbiri ardına hayata geçirilen düzenlemelerle desteğini esirgemedi ve bizler de şantiyelerimizin hiç durmadan çalışması adına kârımızdan vazgeçerek halkımızın konut edinmesi için projelerimizin lansmanını planladığımız tarihten öne çektik.”

Avrasya Tüneli ve Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlantısıyla İstanbul’un her iki yakasına hakim bir lokasyonda konumlanan proje yüzde 5 peşin 240 ay vade ile ön talep topluyor. Yılmaz ayrıca “Validebağ Konakları projemizde, teknik ve estetik yönden üstün ve kalıcı bir projeye imza atacağız. 30-40 yıl sonrasını düşünerek, yarını bugünden inşa ediyoruz” dedi. 

Stüdyo da var 6+1 daire de

Proje 5 katlı, 11 bloktan oluşacak. 366 lüks konut ve dükkanın yer alacağı projede 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunacak. 650 metrekareye kadar büyüklükte, lüks konakların yer alacağı Validebağ Konakları, Anadolu yakasının en büyük yeşil alanı Validebağ arsası, adını aldığı Koru’nun tüm nimetlerinden faydalanıyor. Koru, doğal güzelliği ve ekosistem olma özelliği ile spor, yürüyüş ve gezinti amaçlı olarak yoğun bir şekilde kullanılıyor.