26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Duster devrimi…

Dacia, SUV pazarındaki amiral gemisi Duster’ı yeniledi. Daha şık ve konforlu hale evrilen Duster’ın 2 benzinli ve 2 dizel motor seçeneği bulunuyor. Ayrıca yeni Duster daha teknolojik oluşu ile de dikkat çekiyor.

KAAN ZENGİNLİ11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Duster devrimi…

Renault-Dacia grubunun amiral modellerinden Duster, yenilendi. Türkiye’nin 4x4 otomobil lideri ünvanını elinde bulunduran Duster, evrim geçirerek tamamen yeni bir dış görünüme ve devrim niteliğinde bir değişimle yeniden tasarlanmış bir iç mekana sahip oldu. Daha şık bir dış tasarıma kavuşan Duster’ın, eski modeline göre daha yuvarlark hatlara sahip olduğu görülüyor. Yeni Duster’ın iç mekanı ise müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alan sunuyor. Teknolojinin daha çok kullanıldığı iç mekan, keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 

LPG’Lİ VERSYONU VAR

4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Duster, aynı zamanda gerçek bir SUV’un konforunu ve off-road becerisini de bünyesinde barındırıyor. Ergonomik olarak geliştirilmiş sürüwş konumu, pratik iç mekan özellikleri ile Yeni Duster’da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor. Yeni Duster, hem yolda hem arazide manevra kabiliyetini arttıracak bir dizi sürüş destek ve güvenlik donanımları ile birlikte sunuluyor. 360 derece kamera, hız ayar ve sınırlayıcı, yokuş iniş destek sistemi (HDC), yokuş kalkış destek sistemi (HSA), elektrik takviyeli direksiyon, otomatik yanan farlar, eller serbest Dacia kart sistemi, otomatik klima, perde hava yastıkları, kör nokta uyarı sistemi bu özelliklerden bazıları olarak öne çıkıyor. Yeni Duster, 2 benzinli ve iki dizel motor seçenekleri ile pazara sunuldu. 1.6 SCe 115 bg (4x2 ve 4x4) ve 1.2 TCe 125 bg (4x2 ve 4x4) hem benzinli hem otomatik olarak tercih edilebiliyor. Ayrıca 1.6 SCe 115 bg motorunun bir LPG versiyonu da opsiyonel olarak mevcut. 1.5 dCi 90 bg (4x2) ve 1.5 dCi 110 bg (4x2 ve 4x4) dizel motorları manuel vites seçeneği ile birleşiyor. 

Paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “Dacia, Türkiye pazarında yükseliş trendini sürdürüyor. Binek+hafif ticari araç pazarında, iki sıra yükselerek Marka sıralamasında 6. sıraya yükseldik. Biz Dacia’da çekici ve kaliteli otomobilleri en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Dacia olarak sürpriz yeteneklerle dolu ve akıllıca tasarlanmış otomobillerden oluşan yalın bir ürün gamına sahibiz. Bunu yaparken sağlam ve güvenilir otomobilleri, başarısı kanıtlanmış teknolojiler ve güçlü servis ağımız ile destekliyoruz. Net ve anlaşılır fiyat politikamız ile her Dacia modeli, paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor. Dacia’nın amiral gemisi Duster, Dacia’ya Türkiye’de son beş yılın 4x4 otomobil lideri ünvanını kazandırdı.Otomatik vites / EDC versiyonunun da ürün gamına eklenmesiyle Dacia ailesine yeni müşterilerimiz katılıyor. Mart ayında pazara sunacağımız Yeni Duster ile Marka’nın Türkiye pazarında yükselişi devam edecek” diye konuştu.