26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bayram ikramiyeleri 2019 ne kadar zam olacak, ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyelerine zam var mı?

Bayram ikramiyelerinde zam olup olmayacağı emekli vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 2019’da bayram ikramiyelerine ne kadar zam geleceği merak ediliyor. Vatandaşlar geçtiğimiz yıllarda bayramlar dolayısıyla emekli ikramiyeleri alıyorlardı. Hükümet tarafından emeklilere bayram öncesinde verilen 1000 liralık ikramiye bu sene Mayıs ve Ağustos ayında ödenecek.

26 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bayram ikramiyeleri 2019 ne kadar zam olacak, ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyelerine zam var mı?

Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı’nın yaklaşılması ile de emekli vatandaşlar, “Emekli bayram ikramiyelerine zam var mı? Bayram ikramiyeleri 2019 ne zam olacak?” sorularına yanıt arıyor. 2019 bayram ikramiyelerine gelecek zam emekliler için merak konusu oldu. Hükümet tarafından geçtiğimiz yıllarda bayram öncesinde emeklilere ikramiye verilirdi. Bu senede ikramiye verilip verilmeyeceği araştırılıyor. Emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyelerinin 7-31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması bekleniyor. Peki, bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Haberin ayrıntılarında bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz. 

BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM VAR MI?

Bayram ikramiyesi bu sene ne zaman ödenecek sorusu merak konusu oldu. Hükümet tarafından emeklilere bayram öncesinde verilen 1000 liralık ikramiye bu sene Mayıs ve Ağustos ayında ödenecek. Bu yıl Ramazan Bayramı 4-6 Haziran tarihlerinde. 3 Haziran arefe günü. 1 ve 2 Haziran da hafta sonuna denk geliyor. Bu nedenle emeklilere 1000 liralık bayram ikramiyesinin Mayıs sonunda ödenmesi bekleniyor.

Emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyelerinin 7-31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması bekleniyor. 1000 lira tutarındaki ödemelerle birlikte böylece emekliler bu yılın ilk bayram ikramiyesini almış olacak.