25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hem ev hem araba dağıtan alışveriş festivali başladı

Çekilişle ev ve araba kazanma fırsatı sunan alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest başladı. Ünlü markaların yüzde 85’lere varan indirimler sunduğu festival, 28 Haziran’a kadar sürecek.

7 Haziran 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hem ev hem araba dağıtan alışveriş festivali başladı

Bu yıl 6-28 Haziran tarihleri arasında beşincisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest, Ortaköy Meydanı’nda Kadir Topbaş ve İbrahim Çağlar’ın katılımıyla yapılan görkemli havai fişek, su ve ışık gösterileriyle alışveriş heyecanını başlattı.İstanbul’u alışveriş festivaline çevirecek olan İstanbul Shopping Fest başladı. 50 lira ve üzeri çekiliş yapanların ev ve araba kazanma şansı yakalayacağı festival 28 hazirana kadar sürecek. 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar yaptığı konuşmada yolu İstanbul’dan geçen herkesi 23 gün sürecek alıverişin tadını çıkarmaya davet etti. Çağlar, İstanbul Shopping Fest rüzgârının İstanbul’a kültürün, sanatın, paranın ve alışverişin başkenti olma yolunda yeni bir soluk getirdiğini ifade etti. 

Taksicisinden sokak simitçisine, küçük esnafından AVM’lere kadar İstanbul’a gönül vermiş herkesin bu heyecan dolu şölenin bir parçası olduğunu ifade eden Çağlar, festival boyunca sürecek Efsane İndirim ve Konsept indirim günlerinde yapılacak indirim fırsatlarını hatırlattı. İstanbullular, Türkiye’nin en sevilen DJ’leri arasında bulunan Geveze ile oynadıkları “Kutu Kutu” oyunuyla en prestijli markaların hediye çeklerini kazandı. Ziyaretçiler Brazil Dans Grubu’nun sahne performansıyla eğlenceli dakikalar yaşadı. 6-28 Haziran tarihleri arasında kredi kartı ya da banka kartıyla yapılan 50 TL’lik her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanyada katılımcılara EgeYapı Group’tan 1+1 daire ve Mercedes Benz Yeni Vito Tourer  hediye edilecek. Talihliler  İSF’nin sonunda noter huzurundaki çekilişle belirlenecek.