26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Öğretmenlere ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Seçim Beyannamesi açıkladı. Öğretmenlere ek gösterge müjdesi geldi.

25 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Öğretmenlere ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Seçim Beyannamesi açıklıyor. Erdoğan konuşmasında, "Şimdi önemli bir konuya geliyorum. Bu vesileyle, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığın alabilmelerini temin ediyoruz" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıdaki konuşmasından satır başları:

Aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan geçmişiz biz. Yazımız bir kışımız bir, aynı dağın yeliyiz biz. Şarkılar bir, türküler bir, hep beraber söyleriz biz. Halaylar bir, horonlar bir, aynı sazın teliyiz biz. Gönüller bir, dualar bir, bir Allah’ın kuluyuz biz. Hasbahçemiz yurdumuzdur, aynı bağın gülüyüz biz.

Aynı yoldan geçtiğimiz, aynı sudan içtiğimiz, aynı şarkıları söylediğimiz; gönüllerimiz ve dualarımız bir olan siz değerli milletvekili adaylarımızı sevgiyle selamlıyorum. Bizleri bu salonda ve ekranları başında takip eden milletimin her bir ferdini, el kalbi duygularımla selamlıyorum.

Ülkemizin dört bir yanında, iş yerinde, atölyesinde, bahçesinde, tarlasında helal rızkının peşinde koşan kardeşlerimizi selamlıyorum. Ayaklarının altına cenneti serildiği analarımızı, yârimiz olan, evladımız olan, kardeşimiz olan kadınlarımızı selamlıyorum. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz, bunun için de eğitimden siyasete her alanda önlerini açtığımız gençlerimizi selamlıyorum. Şu mübarek ramazan günü, rabbimden milletimizi ve dünyadaki tüm mazlumları korumasını, esirgemesini, güvene huzura eriştirmesini niyaz ediyorum.