27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Emekli promosyonu konusunda Çalışma Bakanı'ndan açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu promosyonla ilgili açıklama yaptı.

31 Ocak 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Emekli promosyonu konusunda Çalışma Bakanı'ndan açıklama
Milyonlarca emeklinin promosyonun ne zaman verileceği sorusuna yanıt Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. Bakan Müezzinoğlu, "İnşallah mart ayında alacaklar.' dedi. SGK ise bankalarla protokol görüşmesi yapacak. En son Başbakan Binali Yıldırım emekliye promosyonla ilgili kararı açıklamıştı. Emekli promosyonu 2017'de kaç lira olacak? Ne kadar maaşa ne kadar promosyon ödenecek? Ayrıntılar haberimizde.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı"nın işleyişiyle ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlerinden, video konferans yöntemiyle bilgi aldı.
 
MART AYINDA ALACAKLAR
Bakan Müezzinoğlu, Ağrı Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş'tan çalışmalarıyla ilgili bilgiler alırken, Aktaş'ın bir emeklinin evini ziyaret ettiğini belirtmesi üzerine Müezzinoğlu, "Emeklilerimiz promosyon bekliyorlar mı?" dedi. Aktaş'ın "bekliyorlar" yanıtı üzerine Müezzinoğlu, "İnşallah mart ayında alacaklar." müjdesini verdi.