26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

1675 daire mutlulukla, 34 dükkan kazançla yükseliyor!

Ergazi Mahallesinde, Kızıltoprak güvencesiyle hayata geçen Gala Batıkent, satışa sunduğu daireler, cadde mağazaları ve yaşam dolu sosyal donatılarıyla Batıkent’e yeni bir vizyon kazandırıyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
1675 daire mutlulukla, 34 dükkan kazançla yükseliyor!

Her yaştaki sakininin mutluluğunu hayal ederek tasarlanan Gala Batıkent, önceliğini çocuklara veriyor. Mutlu bir çocukluğun doyasıya yaşanacağı bahçeleri, sosyal olanakları ve oyun alanlarıyla Gala Batıkent’te çocuklar özgürce ve mutlulukla büyüyor. 

 

Modern yaşamın olmazsa olmazları Gala Batıkent’te eksiksiz biçimde kurgulanmış. Kafeler, restoranlar, alışveriş mekanları, kapalı otoparkıyla burada yaşam tüm konforuyla sizi bekliyor.

 

Lokasyonu ise tüm bu konforu destekler nitelikte. Şehre yakınlığı, ulaşım kolaylığı, hastane, okul gibi yaşamsal noktalarla çevrelenen konumu, Gala Batıkent’i tercih etme nedenlerinizi çoğaltıyor. 

 

1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan bu özel proje, ideal metrekarelerinde sınırlarını aşan bir yaşam konforu barındırıyor. Gala Batıkent, büyük metrekarelerden öte büyük mutluluklar arayanların yeni yaşam adresine dönüşüyor.