19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Dubai’de Türkiye’nin gücünü anlattı

Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından biri olan ve Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2016 Fuarı’na 3 ayrıcalıklı projesi ile katıldı.

23 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Dubai’de Türkiye’nin  gücünü anlattı

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Uluslararası arenada pek çok organizasyonda yerimizi alıyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz bu dönemde uluslararası boyutta organizasyonlar daha da önem kazanıyor. Ülkemizde yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve sektörümüzün gelişimini anlatmak için önemli fırsat yakalıyoruz. Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatlar değerlendirilmeli” dedi. Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Tahincioğlu, Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2016 Fuarı’nda 3 farklı projesiyle yerini adı. İstanbul’un önemli lokasyonlarında yer alan projelerini dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Cityscape’te görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.

İyi bir sınav verdik 

Cityscape Global Fuarı’nın Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Ülke olarak 15 Temmuz gecesi büyük bir sınav verdik. Milli irademizin gücü ile bizi karanlığa çekmek isteyenleri başarısızlığa uğrattık. Bu durum ülkemizin birlik ve beraberliğinin tehdit edildiği zaman milli iradenin nasıl ortaya çıktığını gözler önüne serdi. Siyasetten iş dünyasına kadar pek çok kurum tek çatı altında toplandı, tek yürek oldu. Biz bu sınavı başarıyla geçtik” dedi.