27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

13 Aralık TRT 1 yayın akışında Diriliş Ertuğrul neden yok? Diriliş yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul neden yok? 13 Aralık TRT 1 yayın akışı Diriliş Ertuğrul dizisi sevenler tarafından merakla bekleniyor. Diriliş neden yok sorusu yanıt buldu ve Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman sorusuna dizinin yapımcıları açıklık getirdi. TRT 1 ekranlarında ilgiyle izlenen tarihi dizi Diriliş Ertuğrul’da heyecan dorukta. Diriliş Ertuğrul setinde geçen haftalarda yaşanan yangın, setteki malzemelere ve kostümlere büyük zarar vermişti.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
13 Aralık TRT 1 yayın akışında Diriliş Ertuğrul neden yok? Diriliş yeni bölüm ne zaman?

13 Aralık Çarşamba TRT 1 yayın akışı neler içeriyor? TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul neden yok sorusuna dizinin takipçileri yanıt arıyor. Günün TRT 1 yayın akışı içerisinde Diriliş Ertuğrul gözüküyor. Ancak bunun 99. yeni bölüm olup olmadığı konusunda spekülasyonlar yaşanıyordu. Diriliş Ertuğrul yapımcıları bu konuya bir açıklık getirdi ve Diriliş yeni bölüm ne zaman sorusunun yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul setinde çıkan yangın nedeniyle, dizide karakterlerin kullandığı kostümler zarar görmüştü ve çekimlere ara verilmişti. Dizi ekibinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ise yeni bölüm tarihini netleştirdi.

13 ARALIK TRT 1 YAYIN AKIŞI

06:30. 6 Mantı Detaya Git. Arşiv.>

07:35. Yeşil Deniz. Detaya Git. Arşiv.

10:05. 1'de Bugün. Detaya Git. Programlar.

10:15. Beni Böyle Sev. Detaya Git. Arşiv.

12:45. Halit Yerebakan'la Doktor Geldi. Detaya Git. ...

14:30. 1'de Bugün. Detaya Git. ...

14:40. Bir Yastıkta Kocayalım. Detaya Git. ...

16:30. Seksenler. Detaya Git.

18: 55 Hava Durumu

19:00 Haberler

20:00 DİRİLİŞ ERTUĞRUL -TEKRAR

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU HAFTA NEDEN YOK?

İşte yapılan resmi açıklama;

''Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.''

Diriliş 'Ertuğrul' heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek.
 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ


Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.
 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?
 
Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

YENİ OYUNCULAR KİMLER?

ORHAN KILIÇ



Türkiye’de bir süre dizilerde rol alamayınca ZDF’den gelen film teklifi üzerine bir yıl önce eşi ve oğluyla doğup büyüdüğü Berlin’e yerleşen oyuncu Orhan Kılıç, ekranlara döndü.

Son olarak 2015 yılında Kara Kutu dizisinde rol alan 42 yaşındaki Kılıç, Ali Eyüboğlu'nun haberine göre ‘Diriliş Ertuğrul'da ‘Atsız Bey’ karakteriyle ‘Aksakallıların adamı’ görevini yapacak. Dizinin yeni sezonu ise 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak.

92’nci bölümü yayınlanacak diziye Kılıç, 94’üncü bölümde olarak dahil olacak.

ASLIHAN GÜNER


Şu sıralar 'Ver Kaç' isimli filmle beyazperdede boy gösteren Aslıhan Güner de yeni sezon öncesi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna katılmıştı.

Daha önce Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela'nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan 29 yaşındaki oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

GÜRBEY İLERİ



Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakteriyle başarılı bir performans sergileyip adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Gürbey İleri, geçtiğimiz sezon Sevda Kuşun Kadında dizisinde rol almıştı. 29 yaşındaki oyuncu son rol aldığı dizi projesinin final yapmasının ardından Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon kadrosuna dahil oldu.