26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

19 Temmuz Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı

Milli Piyango'nun 19 Temmuz 2017 çekilişi dün akşam gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango İdaresi tarafından yapıldı..

20 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
19 Temmuz Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı

Merakla beklenen 19 Temmuz MPİ sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenecek olan çekilişle belirlendi. Milli Piyango çekiliş sonuçları için meraklı bekleyiş devam sona ererken 19 Temmuz Çarşamba günü yapılan çekilişin ardından şanslı iller talihli adaylarına duyuruldu. Çekilişler 19:00'dan itibaren devam ederken internet adresinde yer alan sorgulama saat 21:00'den sonra yapılmaya başlandı.

İKRAMİYE TUTARLARI NEYE GÖRE BELİRLENİYOR?

Biletine ikramiye isabet eden kişiler ikramiye tutarını bilet türüne göre alabiliyor. Örneğin büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bilet sahibi kişi büyük ikramiyenin dörtte birini alabilecek.

MİLLİ PİYANGO SORGULAMA NASIL YAPILIYOR?

Biletine ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol etmek isteyen kişiler MPİ'nin resmi internet adresinde yer alan ilgili link üzerinden sorgulama yapabilecek. Öte yandan sorgulama yaparken çekilişin yapıldığı tarihin doğru seçilmesi gerekiyor. Kurumdan yapılan son açıklamada ise gelecek haftanın çekilişlerinde ana temanın "Havanı Koru" olacağı bilgisi paylaşıldı.

Büyük ikramiyelerde oldukça şanlı olan çeyrek biletlerin bu hafta da büyük ikramiyeyi kendi bünyesinde toplayıp toplayamayacağı ise çekiliş sonrasında ortaya çıkacak. 19 Temmuz çekilişinin sonuçları belli olduğu anda ilgili link paylaşımı haberimizin içerisinde yer alacak...