16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Pizza Gate olayı nedir?

Amerika başta olmak üzere tüm dünya “ Pizza Gate” skandalını konuşuyor. Clinton’un destekçisi olan James Alefantis’ın sahip olduğu pizzacının paravan olduğu ve uzun bir pedofili zincirinin kilit noktasında bulunduğu iddiaları ortaya çıktı. Pizza Gate olayının ne olduğunu merak edenler için ayrıntılar haberimizde.

26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Pizza Gate olayı nedir?

Pizza Gate skandalı tüm dünyayı sarsarken özellikle Amerika’da son günlerin en çok konuşulan konulardan biri oldu. Seçimden mağlup ayrılan Hillary Clinton ve Barak Obama’ya kadar uzanan Pizza Gate skandalı ile ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı.

 

PİZZA GATE SKANDALI NEDİR?

 

Pizza Gate Skandalını özetleyecek olursak, Amerika’nın önde gelen zenginleri ve siyasetçileri için sapkın partilerde çocukların kurban edilmesi ve cinsel istismarda bulunmasının ortaya çıkması diyebiliriz.

 

Pizza Gate skandalında ortaya çıkanlar insanın kanını donduracak derecede. Ancak şu anda tüm bunlar bir iddia olarak yer etti. Bu iddianın tüm dünyada yankılanmasının temel sebebi yapılan vahşetin yanında pizzacının sahibi iş adamının Hillary Clinton’un bağışçılarından biri olması. Yine iddialara göre iş adamı “pizzacı” James Alefantis’ın sadece Clintonlarla değil Obama’nın da içinde bulunduğu geniş bir siyasi ve ticari bir ağın içinde olması.

 

WikiLeaks’in ortaya çıkardığı belgeler daha sonra bir internet sitesinde yeniden gündem oldu. İddiaların üzerine yapılan araştırmalarda ABDFederal Seçim Komisyonu (FEC)’de James Alefantis’ın Hillary Clinton’a bağış yaptığı görülüyor.

 

KAYIP ÇOCUKLAR NEREDE?

 

James Alefantis’ın Demokratları desteklemesi sadece siyasi bir tercih olmadığı iddia ediliyor. Clintonlar, Obama ve birçok siyasi ismin maillerinde pizza siparişleri, pizza, makarna gibi kelimelerin geçtiği mailler herkesin kafasını karıştırırken “Pizza Gate” ismi ile ortaya çıkan skandalın tam ortasında kayıp çocuk vakaları var.

Almanya’da geçtiğimiz aylarda Almanya Federal Asayiş Dairesi 9 bin çocuğun kaybolduğunu ifade etmişti. Bu raporun ardından özellikle sivil toplum kuruluşları harekete geçti. 9 bin çocuğun akıbeti arasında genellikle organ mafyası gibi ihtimaller konuşulurken “Pizza Gate” iddiasında 9 bin çocuğun adı bir daha geçti.

Pizza Gate skandalında yıllar boyunca çocukların kaçırılıp, çok küçük yaşlarda çeşitli işkencelerle öldürüldüğü, eğlenceli törenlerle çocuklara işkence yapıldığı, her yaşta çocuğa tecavüz edildiği sapık partiler yapıldığı söyleniyor. Belli düzeydeki insanların yaptıkları sapıkça partilere çocuk pazarlayan pizzacının mail kutularını da pizza siparişleri dolduruyor.

 

"PİZZA GATE"SAPIK PARTİLER İÇİN KULLANDIKLARI İFADELER

 

Çocukları sapıklara pazarladığı iddia edilen pizzacının, markasına ait olan sosyal medya hesabından  paylaştığı aşağıdaki fotoğraflar iddiaları destekler nitelikte.

 

 

Maillerde geçen ifadelerle söylenmek istenenlerden bazıları ise şöyle:

 

hotdog: erkek çocuk

pizza : kız çocuk

peynir: küçük kız

makarna: küçük erkek çocuk

ceviz: renkli kişi ( farklı ırktan)

 

bu ifadeler dışında farklı ifadelerde kullanan kişilere ait olduğu iddia edilen mailler bu kodlar üzerine yazılmış.

 

PEDOFİLİ LOGOLU PİZZACI

 

Adı geçen pizzacının yanında bulunan ve aynı isme sahip olan pizzacının logosu şöyle:

 

Bu logo Amerika’da FBI’ın paylaştığı pedofili uyaranı, sembolü listesinde geçen logolara çok benziyor:

 

Obama geçmişte “Comet Pizza”ya bağışta bulunmuş ve Fred Burton'ın Don Kuykendall'a yolladığı bir e-postada "Obama'nın, özel bir parti için, Chicago'dan Washington'a 65 bin dolarlık pizza sipariş ettiğinden söz ediliyor.Comet pizza ve Alefantis'in demokrat partiyle olan ilişkileri bununla da sınırlı değil: James Alefantis, Hillary Clinton'ın Fundraiser toplantıları için hizmet veriyor.

Yine aynı grup içinde yer alan Jimmy Comet isimli "sanatçı"nın sosyal medya paylaşımlarındaki sapkınlık da bu iddiaların ne denli güçlü olduğunu gösteriyor.

 

 

 

AMERİKAN MEDYASI GÜNLER SONRA ÜSTÜNÜ ÖRTÜYOR
 
Söz konusu iddialar medyada önemli bir sansürle karşılaştı. Amerikan medyası bu haberi hiç görmedi. Günler sonra Amerika'nın sözü dinlenen gazetesi New York Times devreye girdi. Skandal, bu gazete tarafından net bir şekilde yalanladı.
 
Gazete skandalın üstünü örten haberinde şu ifadelere yer verdi:
 
"Hiçbiri doğru değil. Alefantis'İn birçok demokrat arkadaşı var ve kampanya boyunca Clinton'u destekledi. Onunla hiç karşılaşmadı, çocukları satmadı veya taciz etmedi, hukuk tarafından aranmıyor. O ve 40 çalışanı fırtınanın tam ortasında bırakılmıştır. Bu haberler tamamen yalan"
 
REDDIT BELGELERİ KALDIRIYOR
Bu haberin ardından skandalın belgelerinin ilk ortaya atıldığı Reddit, Pizzagate'e ilişkin içerikleri kaldırmaya başladı.