26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Antalya ATSO'da patlama! - Patlamanın sebebi nedir?

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında patlama meydana geldi!

25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Antalya ATSO'da patlama! - Patlamanın sebebi nedir?

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın otoparkında bu sabah 08.50 sıralarında patlama oldu.

 

Patlamanın sebebi  henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

 

ATSO'nun otoparkında meydana geldiği belirlenen patlamada bazı araçkar hasar gördü, ilk belirlemeye göre hafif yaralılar var. Patlamanın sesi şehir meydanından da duyuldu. 

 

 

CNN Türk canlı yayınına bağlanan bir görgü tanığı da, "Çok kötü bir olay. Ne olduğunu anlayamadık. Birden bire bütün camlar indi. Herkes kanlar içinde, kendini dışarı atmaya çalıştı. Hepimiz kanlar içindeyiz şu anda" dedi.

 

Olay sırasında binada bulunan bir görgü tanığı ise, "Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda bütün camla indi. Herkes çığlık çığlığa dışarı kaçtı" sözleriyle yaşanan paniği anlattı.

CNNTürk canlı yayınına bağlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ise, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz güvenlik endişesi ve terör şüphesiyle karşılaşıyoruz ama henüz çok erken. Bina şehre uzak bir bina ve otoparkta kimsenin olmadığı sırada oluyor. kaza da olabilir. Hayati tehlikesi olan bir yaralı söz konusu değil. Patlamada camların kırılması olayın görüntüsünü farklı bir hale getirmiş durumda. Emniyet ve Valilik açıklamasını beklemek gerek.

 

Bugün Antalya'da öğleden sonra Belediye Meclisi'nin toplantısı vardı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de konuşma yapacaktı.