26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başbakan Yıldırım'dan Bedelli askerlik açıklaması

Bedelli askerlik ile alakalı olarak Başbakan Yıldırım tarafından açıklama gelmiş ve Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada; 'Bedelli askerlik gündemimizde yok' demişti.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Başbakan Yıldırım'dan Bedelli askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bedelli Askerlik için ne dedi? 

Bedelli Askerlik haberlerini merak edenler için son gelişmeleri bir araya getirdik. Bedelli Askerlik bekleyen vatandaşlar merakla hükümetten müjde bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik konusunda, "Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam" açıklamasını yaptı.

 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bedelli askerlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bedelli askerlik benim gündemimde yok. Kızabilirler bana, profesyonel ordu neden olmasın? Ama Türkiye'de devlet okullarında okumuş 8 ay gitmiş er olarak askerlik yapmış birisi olarak, kendi çocuğu askerlik yapmış bir çocuğun babası olarak, Türkiye'de bu terörle mücadele sorununu çözmeden ben böyle bir şeyi gündeme getirmem." ifadelerini kullandı.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Bedelli askerlik ile alakalı olarak Başbakan Yıldırım tarafından açıklama gelmiş ve Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada ise;

''Bedelli askerlik gündemimizde yok'' demişti.