26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

1 Haziran BİM indirimleri sona erdi

BİM market alışverişinde vatandaşlar hem ucuz hem kaliteli ürünleri sorguluyor. Bilindiği üzere BİM aktüel kataloğunda 1 Haziran ve 25 Mayıs için özel indirimleri var.

24 Mayıs 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
1 Haziran BİM indirimleri sona erdi

BİM 25 MAYIS 1 HAZİTAN AKTÜEL ÜRÜNLER İNDİRİM LİSTESİ

Özellikle bu hafta Bim’de bir ürün var ki gözlerinize inanamayacaksınız. JVC 50” UHD Uydu alıcılı Smart Led TV 3 yıl garanti fırsatı, ücretsiz kurulum, peşin fiyatına 6 ay taksit seçeneği ile 1999TL mükemmel fiyatı ile BİM aktüel ürün reyon raflarında satışa sunulacak. Aktüel indirimli kampanyalarda yer alan ürünlerin market şubelerine sınırlı sayılarda geldiğini sakın unutmayın. BİM haftalık indirimli ürünler listemizi incelediğimizde 3 sayfa olarak hazırlanan kataloğun yine son sayfasının Salı gününe özel olarak ayrıldığını fark ediyoruz. Bildiğiniz gibi Salı haftanın önerileri kampanyalarını ayrıca inceleyerek sizlere ulaştırıyoruz. Merak ettiğiniz tüm marketlerin aktüel kampanyalarına da sitemizden ulaşabilirsiniz.

BİM Aktüel (25 Mayıs – 1 Haziran 2018) Haftalık İndirimli Ürünler Sayfası:

bim-25-11.jpgbim-25-22.jpg

bim-22-mys-001.jpg

 

Bim market’in katalog sayfasında yer alan aktüel indirimlere tekrar dönelim. Marketimiz JVC Smart LED TV ile birlikte129TL uygun fiyat ile raflı televizyon ünitesi eklemeyi de unutmamış. Ayrıca KARCHER basınçlı yıkama makinesi 1400 Watt motor gücü ve 229TL süper fiyatı ile kaliteyi evlerimize uygun fiyatlar ile taşıyacak olan ürünler arasında yerini alıyor. LG Sound Bar 2 yıl garanti ve 349TL fiyat ile Bim de satılacak olan bir diğer kaliteli ürün diyebiliriz.

Aynı zamanda her daim ihtiyacımız olan Samsung hızlı şarj aleti ve taşınabilir şarj aleti listenin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. İçeriğini ve kalitesini karşılaştırınız sloganıyla kendinden ne kadar emin olduğunu BİM aktüel kampanya kataloğunu sizlerde inceleyince fark edeceksiniz. Önerilerinizi aktüel haberlerimizin alt kısmında yer alan yorumlar bölümüne ekleyebilirsiniz.