26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bir operasyon da CNN Türk'ten

Tescilli darbeci Aydın Doğan, 15 Temmuz'da sımsıkı kenetlenen ordu ile milletin arasını açmak için fitne çıkarmaya devam ediyor. Doğan'ın gazetesi Hürriyet'in 'Karargah rahatsız' manşetiyle, başörtüsü üzerinden darbe tehditleri savurmasının ardından bir skandala da Doğan'ın televizyon kanalı CNN Türk'ten geldi.

26 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bir operasyon da CNN Türk'ten

AK Parti'nin referandum çalışmalarına başladığı gün yayımnalan rezil habere Aydın Doğan'ın televizyonu CNN Türk de tam destek verdi. Darbe çığırtkanlığı yapılan haber, CNN Türk'ün internet sitesinden Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın FETÖ'cü yaveriyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafıyla servis edildi. 

 

 

Doğan’ın bir diğer yayın organı CNNTÜRK de skandal habere destek verdi. AK Parti’nin, cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliğine ilişkin referandum çalışmalarına başladığı gün, CNNTÜRK’ün internet sitesi o rezil haberi sosyal medyadan servis etti. Haber için seçilen fotoğraf ise, büyük tepki topladı. Akar’ın darbeci yaveri Levent Türkkan ile yan yana gözüktüğü fotoğrafının kullanılması, ‘yeni bir algı operasyonu’ olarak nitelendirildi.