7 Temmuz 2025 Pazartesi / 12 Muharrem 1447

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün DEM Parti heyetini kabul edecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat 15.00'te DEM Parti TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve beraberindeki heyeti kabul edeceğini bildirdi. Kabulde, “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşmak için yürütülen çalışmalar ele alınacak.

AA7 Temmuz 2025 Pazartesi 13:38 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün DEM Parti heyetini kabul edecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, DEM Parti heyetini kabul edeceğini bildirdi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'te DEM Parti TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edeceklerdir. Kabulde 'Terörsüz Türkiye' hedefine ulaşmak için yürütülen çalışmalar ele alınacaktır."

KABUL ÖNCESİ DEM PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü öncesi, "Bu aşamada istişarelere ihtiyaç var. Hayırlı ve verimli bir toplantı olmasını temenni ediyoruz" dedi. Mithat Sancar ise kabulün önemine vurgu yaparak, "Bu görüşme oldukça önemli. Sonrasındaki gereklilikleri değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.