25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Bozkurt'a sert tepki: Sen gerizekalı mısın, kimi denize döküyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un skandal sözlerine sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sen gerizekalı mısın, kimi denize döküyorsun' dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:

Trabzon Atatürk Alanı'nda 16 Nisan Referandumu öncesinde Trabzonlular'a hitaben konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un skandal sözlerine sert tepki gösterdi.

CHP'li Bozkurt'un bir televizyon programındaki "Diyelim ki "evet" çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz" şeklindeki sözlerini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan " Bir CHP'li vekil çıkmış ne diyor '16 Nisan'da evet çıkarsa biz bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz' bunu söyleyen de Konya milletvekili. Yahu sen gerizekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun? Sen Samsun'dan yola çıkacaksın öyle mi? Samsun'dan yola çıkamazsın seni yola çıkartmazlar yola. Sen kimi denize döküyorsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin yaptığı değerlendirme şu şekilde...

YAHU SEN GERİ ZEKALI MISIN?

Başlarına gelecekleri bildikleri için 16 Nisan'a hayır diyor Avrupa, PKK'yı da anladık onlar da biteceği için hayır diyor. Peki bu CHP'yi anlamak mümkün değil. Bunlar niye hayır diyor. Darbe Anayasasına hayır diyorlardı, şimdi biz onu düzeltiyoruz niye hayır diyorlar? Sadece hayır demiyorlar, tepedekilerden bahsediyorum bunlar sadece yalan söylemekle kalmıyor işi çok çirkin yerlere kadar götürüyorlar. Bir CHP'li vekil çıkmış ne diyor '16 Nisan'da evet çıkarsa biz bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz' bunu söyleyen de Konya milletvekili. Yahu sen gerizekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun?

SEN KİMİ DENİZE DÖKÜYORSUN?

7 Ağustos'ta Kılıçdaroğlu'nu davet ettim, Bahçeli evet dedi o ise baskıyı yiyince son gün gelmeye karar verdi. Yenikapı ruhundan sen ne anlarsın? Yenikapı ruhunda birlik var, bayrak var, millet var, devlet vardı. Sen git önce şu milletvekiline hesap sor, sen kimsin yahu terbiyesiz. Sen kimsin kimi denize döküyorsun? Sen Samsun'dan yola çıkacaksın öyle mi? Samsun'dan yola çıkamazsın seni yola çıkartmazlar yola. Bunlar zaten meydanlara da çıkamıyorlar. Kahve köşelerinde oturuyorlar. Milletin önüne çıkacak yüzleri de yok.