10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Feyzioğlu suç işliyor

Katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun kampanyalara dahil olmasına sert tepki gösterdi.

6 Nisan 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Feyzioğlu suç işliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barolar Birliği Başkanı Metin  Feyzioğlu'nun terör örgütleri ile kol kola girerek yürüttüğü kampanyada suç işlediğini ifade etti. Erdoğan ayrıca Feyzioğlu'nun bu tutumunun da siyasi odaklı olduğunu ve bir siyasi partinin genel başkanlığı için bu tür girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

 İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları; 

Feyzioğlu yeni sistemi CHP dönemi ile karıştırıyor. İlçeler, iller bunlar niçin kalkıp da olmayan bir şeyi nasıl söylüyorsun, insan utanır. Sözde profesör, sözde barolar birliğinin başkanı. Sen bir defa bir ilçe veya bir il barosunun başında değilsin. Bunu siyasi hırsına alet edemezsin. Aslında bir suç da işliyor. Bununla da kalmıyor terör örgütleri ile Avrupa'da kampanya yapıyor. Bölücülükse orada terör örgütü ile kol kola girerek suç işliyor. Yasalar neyi emrediyorsa Anayasa neyi emrediyorsa biz onunla hareket ettik ve onunla da bugünlere geldik. Kendisi bir siyasi parti başkanlığına oynuyor ki bunları yapıyor.