26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

EGO Ankara ücretsiz hizmet veriyor!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de meydanlar milyonlarca insanla demokrasi ve vatan nöbetçilerini ağırladı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Türkiye'nin 81 ilinde meydanlar doldu taştı. Belediyeler toplu taşımayı ücretsiz patı. Peki bugün Ankara'da EGO bedava mı?

15 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
EGO Ankara ücretsiz hizmet veriyor!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bütün meydanlarda demokrasi ve vatan nöbeti tutuluyor. Belediyler vatandaşlar için her türlü hizmeti sunarken ulaşım araçları da birçok şehirde bedava oldu. Cumhurbaşkanı'nın meydan nöbetlerinin 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam etmesini söylemesi ardından vatandaşlar çarşambaya kadar sokakları boş bırakmayacaklar.

İstanbul'da İETT nöbet satleri içerisinde toplu taşımanın ücretsiz olduğunu açıkladı. Peki Ankara'da EGO toplu toşuma bedava mı? İşte EGO 'dan gelen açıklama:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan ücretsiz ulaşım seferlerinin 1 hafta daha uzatıldığını bildirdi.

 

Gökçek, 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi,  belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray'ı da kapsadığını belirtti."

 

YENİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ ve  BUGÜNDEN İTİBAREN ULAŞIM ÜCRETSİZ DEĞİL!