26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Feto ile Papa'yı tanıştıran kim?

AK Partili Selçuk Özdağ, Feto ve Papa görüşmesine kimin aracı olduğunu bildiğini söyledi, 'Açıklandığında Türkiye'de yer yerinden oynayacak' dedi.

2 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Feto ile Papa'yı tanıştıran kim?

TBMM Darbe Grişimini Araştırma Komisyonu'nun dünkü toplantısına AK Partili Selçuk Özdağ'ın şok açıklamaları damga vurdu. Özdağ, Fethullah'ın Türkiye'yi terk etmeden önce Papa ile görüşmesine kimin aracılık ettiğinin Dışişleri Bakanlığı'na sorulmasını talep etti. CHP'li Aykut Erdoğdu ise "Papa'yı da çağıralım o zaman komisyona" deyince Özdağ, "Papa öldü kardeşim, lütfen sulandırmayınız" diye yanıt verdi.

DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ

Özdağ ile Erdoğdu arasındaki diyalog şöyle devam etti: 

Selçuk Özdağ: Lütfen dinleyin bu görüşmeye kimin aracı olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. Aracıyı biliyorum. Bunun sorulmasını istiyorum Dışişleri Bakanlığı ve Vatikan'dan. Hangi parti ile ilişkisi vardır bunu biliyorum. Çok önemli bir isimdir Türkiye'de yer yerinden oynayacaktır. O zaman görüşeceğiz Aykut Bey kimin olduğunu görünce.

Aykut Erdoğdu: Sayın Davutoğlu'na da soralım. Olayı sulandırıyorsunuz. Papa'yı da davet edelim.

Selçuk Özdağ:  Ayrıca Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık öncesinde Amerika'ya gitmiştir. Dışişleri Bakanlığına soralım. Kılıçdaroğlu'nun hangi enstitüleri ziyaret edip etmediğini, bu enstitülerin Gülen ile ilgisi olup olmadığını , Sayın Kılıçdaroğlu'nun katıldığı toplantılarda FETÖ 'den arananlar var mıdır? Bunların sorulmasını istiyoruz. Ayrıca kaç CHP milletvekili 17-25' Aralık'tan sonra Gülen'in televizyon kanallarına çıkarak destek vermişlerdir. Bunları da ortaya çıkaralım