27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Cübbeli Ahmet Hoca: FETÖ Mossad’ın emriyle bana kumpas kurdu

İhanetleri bir bir ortaya dökülen Paralel Yapı’ya ateş püsküren Cübbeli Ahmet, kendisine Mossad’dan alınan emirle kumpas kurulduğunu söyledi.

10 Ocak 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Cübbeli Ahmet Hoca: FETÖ Mossad’ın emriyle bana kumpas kurdu

Devletin zirvesinin kriptolu telefonları ile siyasetçi, iş adamı, bürokrat, gazeteci ve sanatçıları ait binlerce kişinin telefonlarını yasa dışı yollarla dinleyerek kumpas kuran Paralel Yapı, ‘Cübbelli Ahmet Hoca’ya da tuzak kurdu.

Mossad’ın emriyle, “Paralel Yapı”nın kendisine tuzak kurduğunu anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, çarpıcı iddialarda bulunarak, “Fethullahçı polisler, iftira atmak için gözaltına aldıkları kadınlara günlerce zorla ifade verdirmek istediler. Benim, kadınlara sarkıntılık yaptığım, yetmedi bir de onları pazarladığıma dair ifadeleri imzalatmak istediler. İftiraları atan polisler şimdi kodesteler. Bu yalanlar üzerine beni yargılayıp tutuklamak isteyen Fethullahçı hakim de alındı” dedi.

Cübbeli Ahmet, “Paralelcilik, dinine imanına bakmaz. Mossad’dan gelen emre bakar. ‘Müslümandır, hacıdır hocadır, bu adam karı satmaz’ demez. Paralel böyle bir şey. Bana bu kumpası kurdu bu Paralel” diye konuştu.