25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Himmet Aktürk öldü mü?

Küçük Irmak'ın katil zanlısı suçunu itiraf ettikten sonra tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Sosyal medyada Himmet Aktürk'ün öldüğüne dair yayılan haberler doğruyu yansıtıyor mu? Himmet Aktürk ile ilgili son bilgiler haberimizde.

3 Kasım 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Himmet Aktürk öldü mü?

Türkiye Irmak Kupal cinayeti ile sarsıldı. Komşusu Himmet Aktürk tarafında önce istismar edilen, daha sonra da vahşice hislerle öldürülen küçük Irmak'ın ailesi kayıp şikayetinde bulunmuştu. Bir yandan emniyet güçleri Irmak'ı ararken bir yanda da ailesi Müge Anlı'nın programından yardım çağrısında bulunmuştu.

 

Programa katılmaları ile beraber aile, komşuları Himmet Aktürk'ten şüphelendiklerini dile getirmişleri. Programa gelerek kendini savunan Himmet Aktürk, ilerleyen günlerde baskılara dayanamayarak suçunu reklam arasında itiraf etmişti.

Himmet Aktürk'ün suçunu itiraf etmesinin ardından hazır bekleyen polisler Himmet Aktürk'ü orada yakalayarak tutukladılar.

 

 

 

Sosyal medyada Himmet Aktürk'ün öldüğüne dair konuşmalar bugün ses getirdi. İnsanlar Himmet Aktürk öldü mü? diye meraklandılar. Ancak bu konuşmalar gerçeği yansıtmıyor. Himmet Aktürk'ün cezaevinde kendini yaraladığını ve revire kaldırıldığına dair iddialar da var fakat resmi kaynaklardan bu yönde gelen herhangi bir açıklama yok.

 

Himmet Aktürk işlediği suç için hakim karşısına geçecek ve yargılanacak. Bugün ise yargılanma ile ilgili yeni bir haber geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı öldüren zanlı Himmet Aktürk'ün yargılanacağı davaya müdahil olacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, minik Irmak'ın ailesine hem psikososyal hem de ekonomik olarak destek sağlayacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatları da davaya müdahil olarak, katil zanlısı Himmet A.'nın en ağır cezayı alması için çalışma yapacak.