26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İptal olan uçak seferleri nelerdir? İstanbul’da hava trafiği son durum

İstanbul’da hava trafiğinde büyük sıkıntılar yaşanıyor. İptal olan uçak seferleri var mı, nelerdir? İstanbul’da yaşanan yoğun yağış ve fırtınanın ardından İstanbul hava trafiğinde büyük sıkıntılar yaşandı. Trakya'dan gelen dolu ile karışık yoğun yağış nedeniyle de hava trafiği altüst oldu. Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar şeklinde etkili olacak yağışların ilk etkilediği hava trafiği nedeniyle uçaklar havada tur atmaya başladı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

İstanbul’da iptal olan uçak seferleri var mı, iptal olan seferler nelerdir? Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda büyük yoğunluk yaşanıyor. Hava trafiğinde yaşanan sorun nedeniyle uçaklar havada tur atmaya başladı. Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar şeklinde etkili olacak yağışların ilk etkilediği hava trafiği nedeniyle uçaklar havada tur atmaya başladı.

 

ATATÜRK HAVALİMANI SEFER BİLGİLERİ

 

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI SEFER BİLGİLERİ

 

İSTANBUL’DA TRAFİK ALT ÜST

İstanbul'da dolu ve şiddetli sağanak yağmur, etkili olmaya başladı. Kentte şiddetli yağış, etkisini fırtına ile artırarak sürüyor. 

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış, E-5 Silivri yönünde trafiği durdurdu. Metro seferleri de iptal edildi.

Marmaray tünel çıkışında araç çıkışlarına 10 dakika boyunca izin verilmedi.Marmaray seferleri iptal edildi.

Avrasya Tüneli'nin, yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapandığı belirtildi.

Kent genelinde akşam saatlerinde yer yer dolu şeklinde yağan sağanak nedeniyle trafikte de aksamalar yaşanıyor. Avrasya Tüneli de yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapatıldı.

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlarda aksamalar yaşanıyor!

TÜM SEFERLER İPTAL

Günlerdir meteoroloji'nin uyarıları üzerine beklenen yağış İstanbul'da başladı. Havanın kararmasıyla birlikte taş büyüklüğünde dolu yağışı İstanbul'u durma noktasına getirdi. Şiddetli yağışın ardından Atatürk Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi, Metro seferleri durduruldu. Uzunçayır üst geçidindeki reklam panosu'nun metrobüs yoluna devrilmesi sonucu Metrobüs seferleri yapılamıyor. Avrasya Tüneli kapatıldı.