17 Mayıs 2024 Cuma / 10 Zilkade 1445

İslam'a ve polislerimize küfredip darbe destekçiliği yapan şahsı muhalif medya ve CHP'li vekiller savundu

Sosyal medya üzerinden İslam dinine küfredip 15 Temmuz darbe girişimini destekleyen ve halkı tehdit eden bir şahıs tutuklandı. Tutuklanan şahsı savunan muhalif medya ve CHP'li vekiller ise büyük bir skandala imza atarak bu milletin değerlerinden ne kadar kopuk olduklarını bir kez daha gösterdi ve büyük tepki çekti.

21 Mart 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
İslam'a ve polislerimize küfredip darbe destekçiliği yapan şahsı muhalif medya ve CHP'li vekiller savundu

Twitter'da milli değerlere düşman tutumuyla bilinen ve defalarca İslam dinine küfretmek, polislerimize küfretmek, başörtülü ve muhafazakar insanlara hakaret etmek, çeşitli nefret suçları işlemek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a alenen hakaret etmek gibi suçlar işleyen kullanıcı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ DESTEKLEMİŞ, SOKAĞA ÇIKAN HALKI TEHDİT ETMİŞTİ

Bunun yanında darbe destekçiliği yapan ve alçak 15 Temmuz darbe girişimi esnasında halkın evlerine dönmesini sağlamak için çalışan söz konusu kişi, bunlar yetmezmiş gibi bir de darbeye karşı sokağa dökülen halka tehditlerde bulundu.

CHP'Lİ VEKİLLER SAVUNDU

CHP'li vekiller, İslam'a ve milli değerlere en ağır hakaretlerde bulunan ve darbeyi destekleyen bu şahsın arkasında durarak ve çarpıtmalarda bulunarak bir skandala daha imza attı ve toplumun doğrularından ne kadar uzak olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, söz konusu şahsın "Hayır" videosu çektiği için tutuklandığını iddia ederek büyük bir çarpıtmaya imza attı. Şahsın genç olduğunu belirtip ajitasyon da yapan Yarkadaş'ın bu tavrı, büyük tepki topladı

MUHALİF MEDYADAN SKANDAL ÇARPITMA

Şikayetler üzerine gözaltına alınan şahsın mahkeme kararıyla tutuklanmasına karar verildi. Bunun üzerine şahsın çektiği bir "Hayır" videosu gösterilerek, şahsın tutuklanmasının çektiği "Hayır" videosundan dolayı olduğu yalanının arkasına sığınan muhalif medya ise tepki çekti.

İSLAM VE MİLLİ DEĞERLERE KÜFREDEN TWİTTER TROLLERİNİ CHP Mİ YÖNETİYOR?

Twitter'da seçimin "meşru" olmasını sandıktan "hayır" çıkması şartına bağlayan bir CHP'li söz konusu şahsı savunurken, diğer bir CHP'li ise "hayır" videosu çekmek için bu şahsın seçilmesine tepki gösterdi. 

M.A.G. adlı CHP'linin bu sitemi, Twitter'da "İslam ve milli değerlere küfreden troller CHP tarafından mı organize ediliyor?" sorusunu akıllara getirdi. 

 

"HAYIR" VİDEOSU ÇEKMİŞTİ

Hakaret ettiği kişiler tarafından şikayet edilip hakaret, devlet büyüğüne hakaret ve nefret gibi suçlardan gözaltına alınıp akabinde mahkeme kararıyla tutuklanan şahıs, geçtiğimiz süreçte bir de "Hayır" videosu çekmiş ve "Video tutarsa tutuklanmışızdır" demişti.

 

Çektiği video için gelen tebrikleri de kabul eden şahıs, mahkemede bekleneni yaptı ve suçlamaları reddetti.

SORGUDA KIVIRDI

Önüne gelene küfür etmeyi, İslam'a hakaretler savurmayı marifet bilen bu kişi ailesinin de muhafazakar olduğunu, kendisinin de muhafazakar bir ortamda yetiştiğini, söz konusu Twitter hesabının kendisine ait olmadığını ileri sürdü.

ALMAN VAKFI SPONSORLUĞUNDA TÜRKİYE'DE HAYIR PROPAGANDASI

İslama küfreden Ali Gül'ün de aralarında bulunduğu kişiler Alman Vakfı sponsorluğunda Türkiye'de 'hayır' propagandası yapıyor.

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde Almanya Türk bakanlara 'evet' için konuşma yapmalarına izin vermezken Türkiye'de 'hayır'ı finanse ediyor.

ALMAN VAKFI'NDA 'HAYIR' TOPLANTISI

Mart ayının başında Friedrich Naumann Vakfı'nın ev sahipliği yaptığı toplantıda 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde 'hayır' propagandası yapıldı.

İSLAMA KÜFREDEN ALİ GÜL DE KATILDI

Öte yandan 3 Mart 2017 günü gerçekleştirilen toplantıya; bugün tutuklanan ve troll hesap üzerinden İslam dinine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfreden Muhammed Ali Gül'ün de konuşmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.