26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kara Sevda 46. bölüm fragmanında şok eden intihar

Kara Sevda yeni bölüm fragmanıyla hem şaşırttı, hem üzdü. İddialı dizinin yarın akşam ekrana gelecek olan 46. bölümünde buzhanede kalan Nihan’ın imdadına Kemal yetişiyor. Kemal’den ayrılmış olmayı sindiremeyen Asu ise intihar ediyor. Peki, Kara Sevda yeni bölümünde en çok şaşırtan isim ise Emir’in hastanedeki görüntüleri olacak gibi görünüyor. İşte, Kara Sevda 46. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair önemli ipuçları!

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

Çarşamba akşamlarının romantizm ve entrika dozu yüksek sahneleriyle adından söz ettiren dizisi Kara Sevda’nın yeni fragmanları, dizinin takipçilerini şimdiden heyecanlandırdı. Emir ve Kemal savaşının her geçen gün kızıştığı Kara Sevda yarın akşam 46. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta final sahnesiyle merakta bırakan dizide bu hafta bir intihar sahnesi yaşanacak. Nihan’ın hayatını kurtaran Kemal, Asu’nun intihar haberiyle bir şok daha yaşayacak. Dizinin kötü karakteri Emir ise belki de ilk kez bir kardeşi olduğunu hatırlayacak. Sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini veren Kara Sevda 46. bölüm fragmanı ve fragmandan daha fazlası detayda!  

 

 

 

İkinci sezonuyla devam eden dizinin yeni bölümünde Emir’in kirli oyununa tanık olduktan sonra buzhanede mahsur kalan Nihan’ın imdadına yine Kemal yetişir. Başındaki tehlikelere rağmen gözünü karartan Kemal, zor da olsa Nihan’a ulaşır. Nihan’ın baygın halini gören Kemal, sevdiği kadını kaybetme düşüncesinden başka hiçbir şey düşünemez. O anlarda hayatı adeta durmuş gibi hisseden Kemal, Nihan uyandıktan sonra içerisinde bulunduğu durumu ve kendisine kurulan kumpaslarla bir kez daha yüzleşir. Emir ve Galip’in ortak oyunu ile başı belaya giren Kemal, kendisine kurulan tuzağı ispat edebilecek şeyler bulana kadar polislerden kaçmak zorundadır. Kara Sevda 46. bölümde asıl bombayı ise Asu, patlatacak. Kemal’i kaybetmenin acısıyla hayatını sonlandırmaya kalkan Asu’nun intihar haberi, hem Kemal hem de Asu’yu şok edecek. İkilinin Asu’yu yetiştirme çabasında olduğu sıralarda ise Kemal için yakalama kararı çıkartılır. Kemal, suçsuzluğunu kanıtlama çabasındayken Asu’nun intihar haberini alan Emir, ilk kez bir kardeşi olduğunu kalpten hisseder ve “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Yaşadığı duyguyla baş etmeye çalışan Emir, tüm dengeleri alt üst edecek bir açık verir. Öte yandan Nihan’ın Kemal için çabalaması Emir’i iyice şüpheye düşürür. Emir’in adımlarıyla zor durumda kalan Nihan, Kemal için kurulan bir tuzağa göz yummak zorunda kalır. İşlemediği bir suç yüzünden hapishaneye girme ihtimali olan Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.