18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

MSB personel alımı başvuru sonuçları

MSB 2018 memur başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) memur alımı başvurusu hangi alanlarda yapılır?

30 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
MSB personel alımı başvuru sonuçları

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışacak olan vatandaşlar için memur alımı başvuru detayları büyük bir merakla araştırılmaya devam ediyor. Ön başvurusunu yapan, KPSS notu olan, başvuru için istenen belgeleri MSB Personel Temin Daire Başkanlığına gönderen/teslim eden adaylardan, mesleki yeterlilik sınavına çağrılacak aday sayısı, atama yapılacak kadro sayısının en fazla yirmi katına kadar olacaktır. Mesleki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısının altı katına kadar aday mülakat sınavına çağrılacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 28 Aralık 2017 tarihinde başlayan memur alımı için başvurular devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'nda memur olarak çalışmak isteyen vatandaşların başvuru detaylarını araştırıyor.

MSB SİVİL MEMUR ALIMI BAŞVURULARI

MSB memur alımı için 28 Aralık 2017 tarihinde başlayan başvurular 12 Şubat 2018 tarihinde sona erecek. Adaylar, başvurularını www.msb.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirecek.

Başvuru formunun Genel Ağ üzerinden doldurulması esnasında kendinize ait bir aday numarası belirlenecektir. Daha sonra bu numarayı kullanarak, kendi bilgilerinizi kontrol edebilir, varsa değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Başvuru bilgilerinizi ve aday numaranızı gizli tutmanız gerekmektedir.



Başvuru formunu doldurduktan sonra “Başvurumu Kaydet” sekmesine bastığınızda başvurunuz tamamlanmış olacak ve karşınıza çıkacak sayfada başvurunuzla ilgili bilgiler (tercihleriniz, aday numaranız vb.) yer alacaktır. Bu sayfanın çıktısını almanız gerekiyor.

Başvurular, sadece www.msb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek ve bu ağ haricinde yapılan başvurular kabul edilmeyecek.