26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Müge Anlı Fatma Demir Cinayeti'nde katil hala aranıyor

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00 ile 13.00 arasında ekranlara geliyor. Programın bu kadar çok sevilmesinin sebebi hiç kuşkusuz deneyimli gazeteci Müge Anlı’nın konuları işleyiş biçimi. Müge Anlı ve stüdyoda bulunan alanında uzman kişiler kaçırılma, cinayet gibi olayları çok kapsamlı bir şekilde ele alıyor.

25 Mayıs 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı Fatma Demir Cinayeti'nde katil hala aranıyor

Fatma Demir nerede saat kaçta öldürüldü? Müge Anlı 24 Mayıs ATV’nin en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün izleyicisi ile buluşuyor. Programda ele alınan konular, görgü tanıklarının da yardımı ile aydınlatılıyor. Cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların bulunduğu programda son günlerde en çok ses getiren konu ise Fatma Demir Cinayeti oldu. 

25 MAYIS NECLA'NIN ŞOK İTİRAFI İÇİN TIKLAYINIZ

 

MÜGE ANLI 24 MAYIS 2017 NELER YAŞANDI?

Ali Akyol programa katıldı. Bu programda tekrar o gün herkesin yaşadıkları tek tek ele alındı ve bunlar tahtaya yazıldı. Müge Anlı, “Aslında o sabah herkesin birbirini gördüğünü ama Fatma Demir sorulduğunda kimsenin görmediğini ve bunu da anlayamadığını” söyledi. Güladiye’nin babası ile yapılan röportaj yayınlandı. O gün saat kaçta neler yaptığını anlattı.Fatma Demir’i o gün hiç görmediğini söyledi. Necla ve Güladiye tam babasının oradan geçtiği 7.30’da arkadaşlarının Fatma Demir’i orada gördüğünü söylemişlerdi. Fakat babası görmediğini söyledi. Güladiye daha sonra babası gittikten sonra Fatma Demir’i gördüğünü söyledi. Yani babası dönene kadar Fatma Demir’in gittiğini aktardı. Müge Anlı, daha sonra babası gelmeden Fatma Demir’in yaptığı şeyler için çok az zaman kaldığını yani babası gelmende bunları yapmasının imkansız olduğunu söyledi. Necmiye o sırada Fatma hanım ve Güladiye’yi tarlada gördüğünü söylemiş. Anlı, Fatma hanımın öldürüldüğü gün onun sesinin kimsenin duymamasını anlayamadığını belirtti. Peki Fatma Demir nerede ve saat kaçta öldürüldü, neden onu kimse görmedi?

MÜGE ANLI 23 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Necla yine çelişkili bir açıklama yaptı. “Turşulukları da biberlerle getirdi demem yalandı” dedi. Necla neden sürekli çelişkili açıklamalar yapıyor? “O an üzerime çok gelindi o nedenle yalan söyledim” dedi. Yaşar Bey ve Necla yayın dışında konuştular. Yaşar Bey, Necla’nın cenaze günü evde temizlik yaptığını söyledi. “Bir şey biliyorsan söyle” dedi. Necla “bildiğim bir şey olsa söylerim. Anam da babam da olsa kimseyi korumam” dedi. Arif Verimli başka bir yerde yalan söyleyip söylemediğini sordu. Necla söylemedim dedi. Müge Anlı, “bahçede diye bildiğin insanı araken önce bahçeye gidersin, tarlaya değil. Bu nedenle Güladiye’nin tarlaya gittim halamı aramaya dediğine inanmıyorum. Güladiye’nin eşi Ali’nin de anlatılan bazı şeylere inanmadığını düşünüyorum” dedi. Müge Anlı Güladiye ve Necla'nın telefon dökümlerine baktı. Normalde pek mesajlaşmazken o gece neden mesajlaştıklarını sordu. Gelinler bir yanıt veremedi.

MÜGE ANLI 22 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Canlı yayına bugün Fatma Demir’in eşi Mustafa Demir katıldı. Mustafa Demir, “Keseyi gelinlerden başka bilen olmaz. Yatağı birkaç kez kaldırmıştım. Kese orada yoktu” dedi. Güladiye bu programda oldukça sinirliydi. Mustafa Demir, Güladiye ile tartıştı. “Senden şüpheleniyorum. Beni de öldürseydin keşke” dedi. Güladiye’nin kocası karısını korudu. Mustafa Demir ise “Güladiye benim ocağımı söndürdü” dedi. Güladiye “ben öldürmedim, görmedim kimseyi” diye isyan etti. Müge Anlı, Mustafa Demir’in çok açık ve sade bir dille anlatım yaptığını söyledi ve Güladiyelerin kendilerini onun yerine koymalarını istedi. Keseyi yatağın arasına kimin koyduğu konuşuldu. Güladiye’nin o gün kimleri aradığı olayın nasıl geliştiği tahtaya yazılarak tekrar gözden geçirildi. Necla ve Güladiye'nin tekrar konuyu anlatması istendi.Fatma Demir'in siyah çantası nerede?