27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

NUBIA bünyesindeki dünyaca ünlü profesyonel kozmetik markalarının yeni sezon ürünleri

“Güzellik Hakkında Herşey” sloganı ile yola çıkan NUBIA, kadın ve erkeklere yönelik dünyaca ünlü kozmetik markalarını tüketicisi ile buluşturmaya devam ediyor. Tüketicilerin, ürünlerin yanı sıra bakım hizmetleri de alabileceği, eşine az rastlanır mağaza konsepti ile dikkat çeken NUBIA, Nişantaşı Mağazası’nda yeni sezon ürünlerinin tanıtımını basına özel bir davetle gerçekleştirdi.

19 Ekim 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
NUBIA bünyesindeki dünyaca ünlü profesyonel kozmetik markalarının yeni sezon ürünleri

Kozmetik ve medikal alanlarında 30 yıldır hizmet veren İnanır Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan İnanır’ın açılış konuşmasıyla başlayan davette, Nubia bünyesinde yer alan dünyaca ünlü kozmetik markalarının yeni sezon ürünleri performanslar eşliğinde basına tanıtıldı.

Keyifli bir brunch eşliğinde başlayan davette, açılış konuşmalarının ardından basın mensupları yeni ürünlerle ilgili merak ettiklerini deneyimleyerek detaylı öğrenme fırsatı buldu. Sektördeki 60 yıllık tecrübesiyle en büyük ampul üreticisi olan Alman markası BABOR, 70 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli makyaj ürünleri ve aksesuarları ile profesyonel makyaj sanatçılarının bir numaralı tercihi Almanya’nın ünlü markası KRYOLAN, ürünlerinin kaynağını denizden alan bakımların lideri Fransız markası THALGO ve geleneksel Fransız kozmetiğinin en önemli temsilcilerinden olan SOTHYS’in en yeni serileri bütün dünya ile birlikte Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunulmuş oldu.

Davet süresince Nubia bünyesinde görev yapan profesyonel makyaj artistleri, Babor Age ID Serisi ile makyaj uygulaması, Kryolan Derma Color ürünleri ile de dövme kapatma performansı sergiledi. İllüstratör Görkem Şengüler ise su bazlı Kryolan ürünlerini kullanarak davetlilere uyguladığı vücut boyama çalışması ile güne özel hoş bir anı bıraktı.

Profesyonel uzmanlar eşliğinde kişiye özel cilt bakımı, parfüm ve makyaj ürünleri sunarak cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi korumanıza yardımcı olan mağazalarıyla ve online satış sitesiyle hizmet veren NUBIA’da gerçekleşen keyifli basın lansmanı katılımcılara günün anlamına uygun özel hediyelerin verilmesiyle son buldu.