26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Şehit Oğuz Kaan Usta kimdir

Oğuz Kaan Usta şehit düşmesi ile birlikte Afrin operasyonunda kahraman şehidimiz ile ilgili merak edilenleri bu haberimiz üzerinden derledik. Peki Şehit Oğuz Kaan Usta kimdir?

24 Ocak 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

Oğuz Kaan Usta şehit düşmesi ile birlikte Afrin operasyonunda kahraman şehidimiz ile ilgili merak edilenleri bu haberimiz üzerinden derledik. Şehit haberi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi.

Oğuz Kaan Usta kimdir nereli twitter hesabı Afrin Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta eşi kim kaç cocuğu var? Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta (30) şehit oldu. Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın Afrin operasyonunda şehit olduğuna ilişkin açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi.




(Soldan) Şehidin kardeşi Tuğçe Nur Usta, annesi Sevim Usta, babası Canpolat Usta, Şehit Oğuz Kaan Usta ve eşi Saide Usta

İşte Afrin’in ikinci şehidi Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın 30 Ağustos konuşması:
 

 

'KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ'

Antalyalı olan Çavuşoğlu, acı haberi Twitter'dan şu ifadelerle duyurdu:

Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dali Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun.



Şehit Oğuz Kaan Usta (sol başta) ve ailesi, kızlarının dünyaya geldiği gün bu fotoğrafı çektirmişti. Sağdaki fotoğrafta Şehit Oğun Kaan Usta ve kardeşi Tuğçe Nur Usta görülüyor.
 
EŞİ ANTALYA'DA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

Antalya’da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta’ya acı haber verildi. Şehit Üsteğmen Usta’nın anne ve babasının ise Ankara’da oturduğu kaydedildi.


Şehidin Antalya'daki evine Türk Bayrağı asıldı.

Afrin'den ikinci acı haber! Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta şehit oldu.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, acı haberi Twitter adresinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Bakan Çavuşoğlu, "Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun" mesajını paylaştı.

 

 


Vatanımızın bekası için Afrin'de #ZeytinDaliHarekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen #OğuzKaanUsta'yı şehit verdik.Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun.
 

TWİTTER'DAN PAYLAŞIMLAR

-Şehidimiz #OğuzKaanUsta...
Ardında bir eş, bir çocuk bıraktı, Allah ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun...

-Afrin operasyonunda ikinci şehidimiz Oğuz Kaan Usta, mekanın cennet olsun. Milletimiz seni unutmayacak..
#OğuzKaanUsta

- Şehit ailesi için "bir" büyük rakamdır!
Şehidimize rahmet, geride kalanlara sabır diliyoruz..
Türk Milletinin Başı Sağolsun!????????
#OğuzKaanUsta

- İki yıldız kaydı Hilal'in koynundan. Dünyada iki eksiğiz, Cennette iki fazla..
Ruhunuz şad olsun 

#MusaÖzalkan
#OğuzKaanUsta

Oğuz Kaan Usta şehit düşmesi ile birlikte Afrin operasyonunda kahraman şehidimiz ile ilgili merak edilenleri bu haberimiz üzerinden derledik. Şehit haberi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Üsteğmen Oğuz Kaan Usta kimdir, nereli, kaç yaşında, Oğuz Kaan Usta twitter hesabı var mı, neler yazıyor, Oğuz Kaan Usta eşi ve çocukları kim, sivilde ne iş yapıyordu sorusunun yanıtını arayanlar için ayrıntılar star.com.tr adresinden bulabilirsiniz.  Ayrıca 30 Ağustos'ta Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile ilgili bir görüntü ortaya çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta (30) şehit oldu. Antalya’da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta’ya acı haber verildi. Şehit Üsteğmen Usta’nın anne ve babasının ise Ankara’da oturduğu kaydedildi. İşte Afrin’in ikinci şehidi Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın 30 Ağustos konuşması: