27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

PKK'dan bölünmeye 'hayır' ile destek çağrısı

Referandum yaklaşırken PKK terör örgütü kirli planlarını ortaya döküyor. FETÖ'nün yanı sıra PKK'nın da üssü haline gelen Almanya'da düzenlenen bir toplantıda PKK'lı teröristler 'devrim' gerçekleştirmek için referandumda 'Hayır' çağrısında bulundu.

star.com.tr-özel18 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:

Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen toplantıda çekilen görüntülerde 'Hayır' cephesine katılan terör örgütü PKK da amaçlarını açıkça gözler önüne serdi.

Alman devletinin göz yumduğu toplantıda referandumdan sonra 'devrim' yapılabilmesi için 'Hayır' oyu verilmesi gerektiği ifadeleri dikkat çekti.

YPG: TÜRKİYE'Yİ İÇ SAVAŞA SOKACAĞIZ

PKK terör örgütünün Suriye kolu YPG saflarında ABD'nin desteği ile savaşan 27 yaşındaki Amerikalı Brace Belden isimli terörist de önceki gün basına yaptığı açıklamada referandumdan sonra Suriye'de devam eden iç savaşı Türkiye'ye taşıma hedeflerinin olduğunu açıkladı.

HAYIR CEPHESİ SESSİZ

İlk günden  bu yana PKK'nın da içinde olduğunu açıkladığı 'hayır' cephesi üyelerinden CHP'nin, Almanya ve Suriye'deki PKK'lı teröristler tarafından yapılan bu savaş çağrılarına sessiz kaldığı görülüyor.