10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

En güzel Cuma mesajları burada!

Bugün Ramazan ayının ikinci Cuma günü olduğu için ayrı bir önem taşıyor.

25 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
En güzel Cuma mesajları burada!

Bugün Ramazan ayının ikinci Cuma günü olduğu için ayrı bir önem taşıyor. Yaşadığımız kıymetli Ramazan ayında Cuma günleri daha değerli kılmak hepimiz için ayrı bir değer almış durumda. On bir aydan daha hayırlı olan Ramazan ayı, faziletlerle dolu mübarek Cuma günüyle birleşince apayrı bir kıymete sahip oluyor. Mübarek Ramazan ayında ise Cuma günleri daha çok önem arz ediyor.

RESİMLİ CUMA MESAJLARI

“Allahım! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagısla. Bizlere Merhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.”
Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Hastalara şifa, dertlilere derman eyle.
Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.