26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sancak ailesi’nin acı kaybı

ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın amcasının oğlu Abdulrezzak Sancak önceki gece yaşamını yitirdi. Başarılı işadamı dün ailesi, iş dünyası ve sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

ADNAN GÜL21 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:

ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın amcasının oğlu SAYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenildi. 48 yaşındaki başarılı işadamı Abdulrezzak Sancak, ilaç ve elektrik motorları alanlarında faaliyet gösteren SAYA Grup’un kurucusuydu. FOLKART Yapı Yönetim Kurulu başkanlığı görevini de üstlenen Abdulrezzak Sancak 14 çocuklu bir ailenin en büyüğüydü.

FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Mesut Sancak’ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün Hadımköy’deki Sancaklar Camisi’nden öğle namazını müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Sancak Ailesi’nden Ethem Sancak, Haydar Sancak, Haluk Sancak, Murat Sancak ve Metin Sancak’ın yanı sıra diğer aile üyeleri ve vatandaş katıldı. Sancak Ailesi’ni iş dünyası da yalnız bırakmadı. Cenaze namazının ardından Abdulrezzak Sancak, aile mezarlığında toprağa verildi.