10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Sur Yapı’dan Koşuyolu’na 700 milyon TL yatırım

Sur Yapı, 700 milyon lira yatırım değeri taşıyan yeni projesini tanıttı. Bölgede metrekare fiyatının 25 bin olduğunu belirten Sur Yapı Başkanı Altan Elmas “Biz 15 bin TL’den satışa çıktık” dedi.

BİROL KELEŞ21 Şubat 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sur Yapı’dan Koşuyolu’na 700 milyon TL yatırım

Sur Yapı’nın, yatırım değeri 700 milyon TL olan Excellence Koşuyolu projesi tanıtıldı. İstanbul  Koşuyolu’nda yükselen ve 57 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede 184 daire ve 27 dükkân bulunuyor. Avrasya Tüneli’nin girişinde yer alan Excellence Koşuyolu adı verilen projede 3+1,4+1 ve dubleks dairelerinin yanı sıra, apartman bloğu dışındaki diğer 4 blokta ise özellikle 1+1, 2+1 az katlı daireler ve home ofisler de bulunuyor. Excellence Koşuyolu tanıtım toplantısında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas “Excellence Koşuyolu projemizi de geldiğimiz bugünkü Sur Yapı tecrübesi ve uzmanlığı ile ‘Mükemmelliğe Açılan Kapı’ olarak görüyoruz. Excellence Koşuyolu, Anadolu Yakası’nın en nezih semtlerinden biri olan ve şehrin tüm imkanlarını barındıran Koşuyolu’nda yer alıyor. 

METREKARESİ 15 BİN TL 

Avrasya Tüneli çıkışı ve Marmaray’a yakınlığı ile adeta bütün İstanbul merkezlerine bir adım uzaklıkta bulunuyor. Güçlü lokasyonu nedeniyle tüm İstanbullular’dan ilgi göreceğini düşünüyoruz”diye konuştu.  

Konut seferberliği kapsamında bu çok özel proje için büyük fedakarlıkta bulunduklarını belirten Altan Elmas “Bölgede fiyatlar Avrasya Tünelinin açılması ile yüzde 30’lara varan oranda arttı. Biz ise sadece 184 konutun bulunduğu Sur Yapı Excellence Koşuyolu projemizi konut seferberliği kampanyasına dahil ettik.25 bin TL ye yaklaşan metrekare fiyatlarının bulunduğu bölgede ilk 50 konut için metrekaresini 15 bin TL den satışa sunma kararı aldık” dedi. 

Merkezi lokasyon 

Merkezi konumuyla dikkat çeken proje, Kadıköy ilçesi sınırlarında olmasının yanı sıra, Anadolu Yakası’nın en önemli ve tarihi ilçelerinden Üsküdar’a da komşu bir konumda yer alıyor. Projenin ulaşım olanakları da en önemli avantajları arasında. Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakınlığı ile dikkat çeken projeden Anadolu Yakası’nda birçok noktaya ulaşım kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Excellence Koşuyolu Marmaray’ın başlangıç durağı olan Ayrılık Çeşmesi durağına yakın bir konumda yer alıyor.