8 Ekim 2025 Çarşamba / 16 RebiülAhir 1447

Tekirdağ'da FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyon

Tekirdağ'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte finans kaynağı sağladıkları iddiasıyla aralarında işadamları ve özel şirket çalışanlarının da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

DHA7 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Tekirdağ'da FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyon

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında il merkez ile Çerkezköy, Çorlu ilçeleri ve İstanbul'da, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. Örgüte finansal destek sağladığı belirlenen işadamları ve özel şirket çalışanlarının da aralarında bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

Evlerinde arama yapılan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri için emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansal destek sağlamakla suçlandığı belirtildi.

ÖNERİLEN VİDEO

Rus güçleri Drujkivka'ya saldırdı

Kapat
Video yükleniyor...