10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Türkiye düşmanı Cem Özdemir, firari FETÖ'cü Can Dündar'la birlikte katıldığı panelde HDP için oy istedi

Almanya'da Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıyla prim yapan Türk düşmanı Cem Özdemir, Türkiye'den kaçarak Almanya'ya sığınan FETÖ destekçisi Can Dündar'la birlikte katıldığı bir panelde terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye oy istedi.

20 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Türkiye düşmanı Cem Özdemir, firari FETÖ'cü Can Dündar'la birlikte katıldığı panelde HDP için oy istedi

Tek amaçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek olan Yıkım İttifakı, 24 Haziran seçimleri için tüm ilkelerini bir kenara bırakarak bir araya geldi. Partilerinin siyasi duruşundan taviz veren "sözde" liderler, terör destekçisi HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için koro halinde çağrıda bulunmuşlardı.

TÜRK DÜŞMANI CEM ÖZDEMİR DE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığında birleşen Yıkım İttifakı'na, Türk düşmanı Cem Özdemir de katıldı.

MİT tırları davası nedeniyle Türkiye'den kaçarak Almanya'ya sığınan FETÖ destekçisi Can Dündar'la birlikte bir panele katılan Özdemir, 24 Haziran seçimleri için terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye oy istedi.

"MÜZAKERELER HIZLANACAK" YALANI

Yasin Börü ve 49 vatandaşımızın şehit edildiği 6-7 Ekim Olayları'nın sorumlusu terör destekçisi Demirtaş'ın serbest bırakılmasını isteyen Özdemir, iktidarın değişmesiyle müzakerelerin hızlanacağı yalanını söyledi.

(Diriliş Postası)