25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Aşka Sonsuz Yolculuğun Hikayesi: V Canto

Dünyanın en güzel aşk öykülerinden birinden esinlenen V Canto, sizi sihirli iksirlerini keşfetmeye davet ediyor. Paolo Terenzi ve Tiziana Terenzi, koleksiyonlarını dört benzersiz kokuyla tamamladı.

7 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aşka Sonsuz Yolculuğun Hikayesi: V Canto
Terenzi ailesi 700 yıldır İtalya'nın en eski kalelerinden biri olan Castello di Gradara'nın yakınlarında yaşıyor. Bu bölgeden yıllardır, yaratıcı bir enerji ve güzelliğe duyulan aşkla tasarlanmış, Terenzi başyapıtları çıkıyor. Terenzi ailesi, V Canto’yu, aynı topraklarda yazılan Dante’nin “İlahi Komedya”sına ithafen yarattı. 
Gerçek İtalyan zanaatıyla üretilen dört yeni sanatsal parfüm, V Canto koleksiyonunu zenginleştiriyor. Paolo ve Tiziana koleksiyonlarını, kalenin sahibi Lucrezia Borgia’dan esinlenen yeni dört koku ile tamamladı.
İtalya’nın güzelliğinden beslenen inatçı sanatsal ruh… Bu güçlü ve özgür ruh, hiçbir taviz ve korku olmadan, hayatın dizginlerini eline almaya hazır. Adeta günümüzde yaşayan modern bir kahraman… Sonuç: Altın rengi detaylara sahip zamansız ve lüks kadife şişe.
Koleksiyon, güçlü iksirlerdeki gibi doğal ve değerli içerikleri muhteşem bir şekilde birleştirir. Karşı konulamayan parfümler; kullanıcısını sarmalayan hipnotize edici bir güce sahiptir. 
Harika hikâyelerden esinlenen parfümler, özel ve benzersiz insanlara adanmıştır. Bu iksirlerde herhangi bir cinsiyet sınırlaması yok, çünkü lüksün cinsiyeti olmaz, lüks sadece değerini bilecek ruhlarda kendini gösterir.
V CANTO’dan dört yeni koku: Lucrethia, Cicuta, Mandragola ve Arsenico
Paolo Terenzi dört büyülü iksiri yaratırken, Castello di Gradara’nın sahibi Lucrezia Borgia’dan ilham alır. Kalenin muhteşem hikâyelerinden esinlen parfümler; geçmiş hayat, tutku ve aşkı birleştiriyor.
 
Lucrethia, güzel, kendine hayran bırakan, bilgili ve muhteşem bir kadını anlatır. Cicuta, bilinen en ölümcül zehirlerden biri olan baldıran zehrinden ilham alır; bu zehir, doğru miktarda kullanıldığında ise erkeklerin kalbinin ve zihninin kontrol eden hipnotize edici bir etkiye sahiptir. Mangdragola, afrodizyak etkiye sahip, Orta Çağ’ın en ünlü ölümcül iksirlerinden Mandrake zehrinden esinlenir. Son olarak ise Arsenico, Lucretia’nın sihirli yüzüğünün içinde saklamayı sevdiği Arsenik zehrinin ölümcül güzelliğinden ilham alır.
 
V CANTO – LUCRETHIA
Güzel, kendine hayran bırakan, bilgili, muhteşem bir kadın… Ve gerçekten ölümcül. Tıpkı onun için yaratılan parfüm gibi.
Lucrethia, ölümcül bir iksire benzer; gerçek baştan çıkarıcı bir kadın gibi, sizi çeker ve büyüler, sizi bir kere etkisi altına aldı mı ondan sonsuza kadar kurtulamazsınız. 
ÜST NOTA: Armut posası, pembe biber, turunç, lim çiçeği, defne
ORTA NOTA: Yasemin, kahve tozu, karanfil, kakao, amber
ALT NOTA: Sedir ağacı, paçuli, vanilya, benzoin, hanımeli
 
V CANTO – ARSENICO
Arsenik, tüm zehirler arasında şüphesiz en etkili olanı. Ölümcül iksirlerin uzmanı Lucrezia, bu iksiri, sıklıkla gerçekliği biçimlendirmek ve kontrol altına almak için kullanırdı. Arsenico, Lucretia’nın sihirli yüzüğünün içinde saklamayı sevdiği Arsenik zehrinin ölümcül güzelliğinden ilham alır.
 
ÜST NOTA: Bergamot, kırmızı Frenk üzümü, elma, ananas
ORTA NOTA: Kırmızı paçuli, huş ağacı, yasemin, tonka fasulyesi, benzoin, sedir ağacı, davana esansı
ALT NOTA: Gri amber, meşe yosunu, misk
 
 
Lucrethia, Cicuta, Mandragola 100 ml  640 TL
Arsenico 100 ml 1235 TL
 
Harvey Nichols, Galeries Lafayette ve Brandroom mağazalarında satışta!