20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Müslüman Darbeci Olmaz; FETÖ sen bir musibet mektebisin

Yandaki fotoğraf hafızalarımızda yer edece bir kare; biri Said Nursi’nin talebesi Mehmet Fırıncı, diğeri usta yazar Hekimoğlu İsmail. Bir araya geldiler ve...

9 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Müslüman Darbeci Olmaz; FETÖ sen  bir musibet mektebisin
Mehmet Fırıncı… Said Nursi’nin hayattaki en önemli talebelerinden. 88 yaşında. FETÖ’ye karşı mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu.
   
Hekimoğlu İsmail… Satış rekorları kıran, milli sinemanın yılmaz neferi Yücel Çakmaklı tarafından filme de alınan Minyeli Abdullah romanının yazarı… 84 yaşında… 15 Temmuz’dan sonra ‘Müslüman Darbeci Olmaz’ diye bir kitap yazdı ve yayınladı; Teröristbaşı Feto ve etrafındakileri ‘Musibet Mektebi’ olarak tanımladı.
 
Minyeli’den daha önemli
 
Mehmet Fırıncı, felçli ve sadece sağ elini kullanabiliyor olmasına rağmen ‘Müslüman Darbeci Olmaz’ kitabının yazarı Hekimoğlu İsmail’i ziyaret edip imzalı kitap aldı. Fırıncı, Hekimoğlu İsmail’e ‘Bu kitap Minyeli Abdullah’tan daha önemli’ dedi. O ziyaret esnasında iki eski dost, geçmiş günleri de yadederek koyu bir sohbetin içinde buldular kendilerini.
 
BİR FOTOĞRAF VE TARİHE TANIKLIK
 
Hekimoğlu İsmail (84) felçli olmasına rağmen, tek eliyle ‘Müslüman Darbeci Olmaz’ adlı bir kitap yazdı. Said Nursi’nin talebelerinden Mehmet Fırıncı (88) da Hekimoğlu İsmail’i ziyaret edip imzalı kitap aldı.