26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor mu?

Dünya sinemasının en ünlü oyunuclarından Angelina Jolie ile Brad Pitt'ten şok edici bir haber geldi. Uzun yıllardır beraber olan ve 6 çocuk sahibi çift ayrılıyor mu?

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor mu?

Angelina Jolie ve Brad Pitt, uzun yıllardır evliler. Çiftin üçü evlatlık olmak üzere altı çocukları var. İkilinin aşkı ve evlilikleri her zaman çok konuşulan konulardan biri olurken aşkları da her zaman çok beğenildi. 

Dünyanın en beğenilen oyuncularından olan Angelina Jolie ve Brad Pitt,ayrıca büyük bir hayran kitlesine de sahip. Bu yüzden Angeline Brad çifti en sevilen çiftlerden. Angelina Jolie'nin hastalık evresinden Brad Pitt'in gösterdiği destek de uzun süre konuşulmuş ve takdir edilmişti.

Sosyal sorumluluk bilinci yüksek olan Angelina Jolie, 3 çocuk evlat edinmiş ikilinin ayrıca 3 çocuğu daha vardı. Ancak çocukların varlığı yaşanılan süreci durdurmadı.

Yapılan bir iddiaya göre Angelina Jolie ve Brad Pitt, boşanma dilekçesini verdi. Boşanma nedeni ise uyuşmazlık. Hayati kararlarda ve yaşam biçiminde farklı düşüncelere sahip olduklarından dolayı uyuşmazlık yaşadıklarını söyleyen çift ayrılık kararı aldı.

Her ne kadar magazinde üçüncü bir kişinin varlığından bahsedilse de , ayrılık ve gerekçesi hala iddia olarak kabul ediliyor. İkiliden resmi bir açıklama henüz gelmedi.