26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşındadır?

Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşındadır merak ediliyor. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin adı şu sıralar model ve oyunculuk yapan Barış Murat Yağcı ile anılıyor. Lider Şahin’den ayrıldıktan sonra adını kimseyle duymadığımız İrem Derici’nin yeni sevgilisi Barış Murat Yağcı’mı oldu araştırılıyor. İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile tanınmış ve ünlü olmuştu.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşındadır?

Barış Murat Yağcı biyografisi ve boyu merak ediliyor. Best Model of Turkey yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran 1.95 boyundaki Barış Murat, daha önce verdiği röportajda "1.80'den kısa bir kadınla olmam" demişti. İrem Derici'nin ise boyu 1.67. Barış Murat Yağcı kaç yaşındadır? Oyuncu ve profesyonel basketbolculuk yapan Barış Murat Yağcı, 1991 yılında doğdu. En son alınan bilgilere göre İrem Derici ve Barış Murat Yağcı Fethiye’de görüntülendi. İrem Derici bugün İstanbul’a dönüş yaptı. Best Model yarışmasına katılarak kendini gösteren Yağcı, Best Fotomodel seçilmiştir. 

 

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

 

 

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir. Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır. Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi'yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandıracaktır.

 

 

BOY KRİTERİ

Best Model of Turkey yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran 1.95 boyundaki Barış Murat, daha önce verdiği röportajda "1.80'den kısa bir kadınla olmam" demişti. İrem Derici'nin ise boyu 1.67.