8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Beyaz Show konukları belli oldu

Beyaz Show’a bu hafta kimler konuk olacak? sorusunun yanıtı 20 Nisan Cuma Beyaz Show fragmanı yayına girmesiyle birlikte konuk olacak isimler belli oldu.

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Beyaz Show konukları belli oldu

Kanal D’de Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show bir hafta aranın ardından ekrana dönüyor. Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Beyaz Show'un bu haftaki konukları, sevilen programın takipçileri tarafından araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Kanal D'nin fenomen haline gelen eğlence programı Beyaz Show bu haftaya damga vuracak. İşte büyük heyecanla beklenen  Beyaz Show’un 20 Nisan Cuma akşamı ünlü konukları…

BEYAZ SHOW 20 NİSAN 2018 CUMA KONUKLARI

Kanal D'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show’un bu haftaki konukları belli oldu! Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla her cuma akşamı ekrana gelen programa bu hafta ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin sevilen çifti Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, ünlü şarkıcı Deniz Seki, Metin Hara, Aslı  Can, Yankı Alper ve Can Altıntaş konuk olacak.

”Beyaz Show” yeni bölümüyle cuma 23.45’te Kanal D’de!