27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Cansu Dere Metin Akgülder kimdir

Cansu Dere, Metin Akdülger aşkı ünlü sinema ve dizi oyuncusu Cansu Dere, 'Şahsiyet' adlı dizide birlikte rol oynadığı arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Dere, Metin Akdülger ile birlikte olduklarını açıkladı

27 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Cansu Dere Metin Akgülder kimdir

Cansu Dere birlikte rol aldığı arkadaşı Metin Akdülger ile aşk yaşadığını itiraf etti. Cansu Dere, Metin Akdülger aşkı Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Cansu Dere, 'Şahsiyet' adlı dizide birlikte rol oynadığı arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Dere, Metin Akdülger ile birlikte olduklarını açıkladı. 

METİN AKDÜLGER KİMDİR?
 
Metin Akdülger, 1988 yılında Bursa’da doğmuştur. Eğitimini Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Üniversite okuduğu sırada tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. 2013 yılında Medcezir dizisi ile televizyon dünyasına adım attı ve Orkun karakterini canlandırdı. Metin Akgülder, Ahmet Küçükkayalı'ın Bensiz adlı filmiyle ve Didaskali Tiyatro bünyesinde oynadığı Maşenka oyunuyla devam ettirdi. 2015'te Medcezir dizisinin bitmesi üzerine televizyonsa ara verdi ancak kısa bir süre sonra Medcezir dizisindeki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte Analar ve Anneler dizisinde rol aldı. 2016-2017 sezonunda ise izleyici karşısına Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli tarihi dizide Sultan 4. Murad olarak çıktı.
 
 
Cansu Dere, Metin Akdülger aşkı
 
Mart ayında başlayan 'Şahsiyet' dizisinden aşk çıktı. Sinema ve dizi oyuncusu Cansu Dere birlikte rol aldığı Metin Akdülger ile aş yaşadıklarını açıkladı. 37 yaşındaki Cansu Dere yaptığı açıklamada 30 yaşındaki oyuncu Metin Akdülger ile aşk yaşadığını belirtti. Güzel oyuncu yakın çevresine 'Çok keyifli vakit geçiriyoruz' açıklamasını yaptığı öğrenildi.
 
 
"GÜZEL VAKİT GECİRİYORUZ"
 
Posta'nın haberine göre; Şahsiyet dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Metin Akdülger samimiyeti ilerletmiş.
Setteki yakınlıkları da dikkat çekmeye başlayn ikili, Cansu Dere’nin Bebek’teki evinde buluşuyor.Cansu Dere, "Sadece arkadaşız, birlikte güzel vakit geçiriyoruz" dese de, Metin Akgülder bu konuda sessiz kalmayı tercih etti.