19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Survivor 2019 Hikmet ve Dimitra arasında aşk mı var? Dimitra Survivor kimdir?

Surivivor 2019'da Tükiye-Yunanistan arasındaki çekişmeli yarışmada ön plana çıkan Yunanlı Dimitra Vamvakousi kimdir? sorusu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Özellikle Surivor 2019 Türkiye takımındaki Hikmet'le Yunanlı Dimitra arasındaki yaşanan gelişmeler ikiliyi gündemde tutmaya devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde eşi ve sevgilisi olanlar için yarışacağını belirten Survivor Hikmet'e Yunan Dimitra Vamvakousi'nin platonik aşkını itiraf etmesiyle karşık geldi. Hikmet ise, 'benim için karşılıksız sevgi' sözleriyle yanıt vermişti. Sorvivor 2019'da ki Yunanli Dimitra ile Hikmet arasındaki yaşanan gelişmeler neler? Dimitra ile Hikmet arasında neler yaşandı? Detaylar haberimizde

23 Şubat 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor 2019 Hikmet ve Dimitra arasında aşk mı var? Dimitra Survivor kimdir?
Survivor 2019'da Yunanlı Dimitra kimdir? sorusu özelikle Sevgililer Gününde Dimitra'nın Survivor Hikmet'e platonik aşkını ititraf etmesiye sosyal medyaya bomba gibi düştü. Hikmet ise, "Benim bir sevgilim yok, olmadı. Sevgilileri olana, eşi olana... yarışırsam onlar için dedi ve Dimitra içinse şakayla karışık platonik aşk beslediğini ima etti. Peki sonrasında Dimitra ile Hikmet arasında neler yaşandı? Hikmet, Dimitra'nın platonik aşkına nasıl karşık verdi? Bu itiraf bir aşka dönüşecek mi? İşte merak edilenler?
 

 
  "EŞİ OLANLAR İÇİN YARIŞACAĞIM""
 
Survivor 2019'un dikkat çeken yarışmacılarından Hikmet, "Benim bir sevgilim yok, olmadı. Yapacak bir şey yok. Yarışırsam sevgilileri olan, eşi olanlar için yarışacağım" dedi.
 
Hikmet'in bu sözleri üzerine takım arkadaşlarının "Sen de birine selam gönderebilirsin" karşılığı geldi.
 
Survivor Hikmet, "Yani bakalım, şu an Dimitra'ya da bir platonik... İşimiz şaka da bugün gerçekten eşleri, sevgilileri olan yarışır da oyunu kazanırız. Hatta yarışamayanlar yerine ben yarışırsam sevgilisi ve eşi olanların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayacağım. Tek tek isimlerini de sayabilirim" ifadelerini kullandı.
 
"DİMİTRA SENİN İÇİN..."
 

"Ben de eşim için oynayacağım" diyen Bora Edin, "Sen dönüp 'Dimitra senin için' diyeceksin. Ne kadar şanslısın" sözleriyle Hikmet'e takıldı.
 
"HİKMET'i BEĞENİYORUM"
 
Bora'ya cevap veren başarılı yarışmacı, "Ben Dimitra'ya öyle demem. Dimitra herkesin içinde söyledi zaten. 'Hikmet'i beğeniyorum' dedi. Ama benim için karşılıksız bir sevgi" şeklinde konuştu.
 
'MasterChef' yarışmasıyla adını duyurduktan sonra Survivor adasına giden Hakan Kanık, "Ben de sevgilim için oynayacağım" diyerek takım arkadaşlarının keyifli sohbetine katıldı.
 

DİMİTRA VAMVAKOUSİ KİMDİR?
 
Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor, ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona çok yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.