26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ebru Şallı: Arda benim arkadaşım

Cem Yılmaz ve Arda Turan ile son dönemlerde adı aşk dedikodularına karışan Ebru Şallı, Turan için arkadaşım derken, Yılmaz için kaçamak yanıt verdi.

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ebru Şallı: Arda benim arkadaşım

Son günlerin olay kadını Ebru Şallı, sessizliğini bozdu! Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şallı, bu konu hakkında net bir açıklama yapmazken adı Arda Turan ile anılmıştı. Twitter'ın hacklenmesi sonucucu Turan’la konuşmaları ortaya çıkan Şallı, ‘Renkli Sayfalar’a bağlanarak merak edilenleri anlattı. Şallı, "Arkadaşımla (Arda Turan) aramdaki mesajların bir yerlerinin kesilip başka yerlere yapıştırılması hoş olmadı. Ben 2 çocuğu olan bir insanım. Biz o arkadaşımla birlikte çok çalışmalar yaptık. Buraya da gelecek yine beraber işler yapacağız. Telefonda da konuşuruz. İlla bir şeyler mi olması gerekiyor" dedi. 

Hayatımda illa ki bir şeyler vardır!

Cem Yılmaz ile ilişkisi yılan hikâyesine dönen Şallı, aşk hayatıyla ilgili de kaçamak açıklamalarda bulundu. Ebru Şallı, "Hayatımda biri olup olmadığı konusuyla ilgili konuşmayacağım. İlla ki bir şeyler vardır ama konuşmasam iyi olacak" diyerek açıklama yaptı.