26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aslı Turanlı ve Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu kimdir?

Aslı Turanlı kimdir Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu kimdir Ezgi Sertel Ozan Çolakoğlu kaç yaşında, nerelidir soruları şu sıralar gündeme bomba gibi düştü. Kanal D’deki Arka Sokaklar’ın ‘Hakan Komiser’i Ozan Çobanoğlu ve diziye yeni katılan Aslı Turanlı önceki akşam Etiler’deki bir lokantada görüntülendi. Sorular karşısında cevapsız kalmayı tercih eden Çobanoğlu görüntülerine karşı ne yapacak merak konusu oldu.

8 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Aslı Turanlı ve Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu kimdir?

Ozan Çobanoğlu ünlü Türk halk müziği sanatçısı Murat Çobanoğlu’nun oğludur ve 1980 Kars doğumludur. Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır. 

 

‘’ALDATILMA İDDİALARINA YANIT’’

Aynı dizide rol alan Ozan Çobanoğlu ve Aslı Turanlı önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Baş başa görüntülenen ikili, flaşlar patlayınca panikledi.

Çobanoğlu hızla içeri kaçarken Turanlı ise muhabirlere, “Biz diziden arkadaşız. Ozan evli, yanlış anlaşılabilir. Lütfen silin fotoğrafları” diye seslendi.

İsteği geri çevrilen Turanlı, Çobanoğlu’nun yanına giderek gözyaşlarına boğuldu.

 

Ezgi Sertel Kimdir? 

 

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrılmıştır.2006 yılında yayına giren Yağmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir. Oyunculuğun yanı sıra Sunuculukta yapan Ezgi Sertel Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır. Halen Star TV'de aynı programla sunuculuğa devam etmektedir.

 

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

 

 

Ozan Çobanoğlu 6 Şubat 1980; Arpaçay, Kars doğumlu Türk oyuncu. Murat Çobanoğlu'nun oğludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır. Samanyolu TV de Tek Türkiye dizisinde başrol oyuncu olarak görev aldı.

 

 

 

Aslı Turanlı kimdir?

Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünden mezundur. Aslı Turanlı oyunculuğa olan ilgini şu sözlerle anlatıyor. Diplomayı aldıktan sonra da deliler gibi tiyatro oyunlarını, filmleri, dizileri izlemeye başladım. Emek Sahnesi'nde bazı oyunlarda rol aldım. Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği, Kaan Erkal'ın senaryosunu yazdığı ‘Ahh Süreyya' müzikalinin kadrosuna girmeyi başardım. iki lisan biliyo. Barış Atay hocamızın önderliğinde hazırladığımız Artur Miller'ın ‘Cadı Kazanı'nda kocası tarafından aldatılan 40 yaşındaki Elizabeth Proctor karakteri ilk rolüm oldu. Turanlı oyunculuğu için ‘’Tiyatrodaki bu ilk rolümde makyajla yaşlandırıldım. Hayatımın dönüm noktası oldu bu oyun ve rol. Oyunu sahneleyip alkışları da duyunca, tek hedefim oldu oyunculuk. Çünkü ben de sahne tozunu yutmuştum artık. ‘’ diyor.