26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Film hayali gerçek oldu

Reyting rekortmeni dizilere imza atan başarılı yönetmen Türkan Derya’nın ilk filmi ‘Çok Uzak Fazla Yakın’ın galası büyük ilgi gördü. Derya “Hayalimi gerçekleştirdim, çok mutluyum” dedi.

MAGAZİN SERVİSİ 22 Eylül 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Film hayali gerçek oldu

Yönetmenliğini Türkan Derya’nın üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Özgün Çoban ve Alican Yücesoy’un paylaştığı ‘Çok Uzak Fazla Yakın’ filminin galası önceki akşam Trump Towers Cinemaximum’da gerçekleşti. İki üniversitelinin aşkını anlatan filmin galası adeta ünlü isimlerin akınına uğradı. Galaya Türkan Derya’nın eski eşi Ozan Güven, Cem Yılmaz, Sinem Kobal, Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar, Tayanç Ayaydın, Ahu Yağtu, Murat Eken, Hakan Bilgin gibi birçok ünlü isim katıldı. 

ESKİ EŞİ DESTEK VERDİ 

‘İkinci Bahar’, ‘Kara Melek’, ‘Hırsız Polis’ ve ‘Gönül İşleri’ dizileriyle tanınan filmin yönetmeni Türkan Derya, ilk uzun metrajlı filmi için “Ancak sıra geldi. Çok çalıştık. Benim için duygusal bir gece. Bir hayaldi, gerçekleşeceğine inanmıyorduk. Çekim yaparken gala olacak mı? Böyle bir ortama sahip olacak mıyız? Seyirciyle buluşacak mı? Hep bu hayali kurduk” diyerek duygularını dile getirdi. Galaya oğlu ile katılan yönetmenin eski eşi Ozan Güven ise “Türkan yıllardır hayalini kurduğu bir şeyi gerçekleştirdi. O yüzden oğlu, ben ve arkadaşları buradayız. Umarım güzel bir film olur. İstediği şeyleri yapmıştır. Keyifle seyredeceğimizi düşünüyorum.” diyerek eski eşine destek verdi.