26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Firuze Gamze Aksu kaç yaşında kimdir nereli Gönüllüler Firuze ne iş yapıyor?

Survivor Gamze Aksu kimdir nereli kaç yaşında sorusu merak ediliyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak ekranda gördüğünüz Firuze Gamze Aksu bu yıl Survivor'a katılıyor. Ayrıca Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde rol icabı Survivor'a giden oyuncu Gamze Aksu, gerçekten yarışmaya katıldı. Firuze Gamze Aksu Survivor Gönüllüler takımında yeniden ekrana çıkıyor. Gamze Aksu, filmi gerçeğe dönüştürdü. Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteri isle Survivor yarışmasına katılan Gamze, bu sene gerçek yarışma ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Maldivler'de geçen ' Recep İvedik 4' filminde rol gereği Survivor'a katılarak yarışmacı olan Gamze Aksu, bu kez gerçekten Survivor katılıyor. Survivor 2018 10 Şubat'ta başlayacak. Gönüllüler takımı şekillendi ve güzel oyuncu Firuze Gamze Aksu da Survivor'da olacak. Yarışmanın takipçileri Survivor Firuze Gamze aksu kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtlarını Google'da arıyor. Haberimizden Survivor Firuze Gamze Aksu hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

8 Şubat 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Firuze Gamze Aksu kaç yaşında kimdir nereli Gönüllüler Firuze ne iş yapıyor?

Survivor Gamze Aksu kimdir nereli kaç yaşında sorusu merak ediliyor. Muhteşem Yüzyıl  dizisinde konuk oyuncu olarak ekranda gördüğünüz Firuze Gamze Aksu bu yıl Survivor'a katılıyor. Ayrıca Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde rol icabı Survivor'a giden oyuncu Gamze Aksu, gerçekten yarışmaya katıldı. Firuze Gamze Aksu Survivor Gönüllüler takımında yeniden ekrana çıkıyor. Gamze Aksu, filmi gerçeğe dönüştürdü. Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteri isle Survivor yarışmasına katılan Gamze, bu sene gerçek yarışma ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Maldivler'de geçen ' Recep İvedik 4' filminde rol gereği Survivor'a katılarak yarışmacı olan Gamze Aksu, bu kez gerçekten Survivor katılıyor. Survivor 2018 10 Şubat'ta başlayacak. Gönüllüler takımı şekillendi ve güzel oyuncu Firuze Gamze Aksu da Survivor'da olacak. Yarışmanın takipçileri Survivor Firuze Gamze aksu kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtlarını Google'da arıyor. Haberimizden Survivor Firuze Gamze Aksu hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine konuk oyuncu olarak katılan oyuncu kliplerde ve reklamlarda da rol aldı.

GÜZELLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Filmde güzelliği ile dikkat çeken Gamze Aksu, Survivor gönüllüler takımına dahil oldu. Aksu'yu tanıtımda gören Recep İvedik filminden hemen tanıdı.



GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.