25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kahramanlar unutulmaz

Şırnak Şenoba’da düşen helikopterde bulunan 13 askerin şehit olması tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Acı haberin ardından ünlü isimler sosyal medyadan duygularını ifade etti.

MAGAZİN SERVİSİ2 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kahramanlar unutulmaz

SANAT dünyası, Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Beldesi’nden havalandıktan kısa süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen helikopterde şehit olan 13 asker için paylaşımlarda bulundu. İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit, Ajda Pekkan, Şahan Gökbakar, Ebru Gündeş, Demet Akalın, Hadise, Murat Boz, Hande Yener ve Sibel Can’ın da aralarında yer aldığı ünlüler, soysal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirdi. Sunucu Nazlı Çelik de şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın ve Yarbay Songül Yakut ile birlikte olduğu iki fotoğrafı paylaştı. Çelik’in paylaştığı fotoğrafın Kato Dağı operasyonu sırasında çekildiği öğrenildi.

MEMLEKET SEVDALISI

Nazlı Çelik, Yarbay Songül Yakut ile birlikte helikopterde olduğu fotoğrafı “Türkiye’nin ilk kadın ilçe jandarma komutanı Şehit Yarbay Songül Yakut. Acılar tarifsiz. Dün yan yana oturup memleket sevdasını konuşuyorsun, dertlerinde kayboluyorsun. Bugün şehit haberini alıyorsun. Onlar ki bu ülkenin görünmez kahramanları, gittiler mi aramızdan yine sessizce! 13 şehidimizin ruhları şad olsun” notuyla paylaştı.


Nazlı Çelik, şehit Yarbay Songül Yakut ile Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın fotoğrafını paylaştı.