26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İlay Erkök kimdir kaç yaşında Keremcem yeni sevgilisi İlay Erkök nereli

Keremcem'ın yeni sevgilisi İlay Erkök gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı ve oyuncu Keremcem önceki akşam sevgilisi İlay Erkök'le birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Sevgilisi İlay Erkök'le beraber saat 03.00 sıralarında mekandan ayrılan Keremcem ilişkisiyle ilgili soruları yanıtladı. Magazin severler İlay Erkök'ün kim olduğunu merak ediyor. Hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Peki Kerecem'in kalbini çalan İlay Erkök kimdir?

19 Kasım 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İlay Erkök kimdir kaç yaşında Keremcem yeni sevgilisi İlay Erkök nereli

Keremcem ve İlay Erkök kimdir Keremcem yeni sevgilisi İlay Erkök kaç yaşında nereli? soruların yanıtlarını sizler için dereldik. Alınan son bilgiye göre, Keremcem aradığı aşkı sonunda buldu. Sevgilisi İlay Erkök ile galaya giden Keremcem deyin yerindeyse yeni aşkını gözler önüne serdi. İlay Erkök, Keremcem gibi dizilerde oynayan bir oyuncu. Alaylı olmayan eğitimi de alan İlay Erkök konservatuvar mezunu. 24 yaşında olan güzel oyuncusu kendisinden 15 yaş büyük sevgilisiyle aşk yaşıyor. İlay Erkök instagram sık kullanan ünlüler arasında. Sevgilisi Keremcem ile fotoğraflarını paylaşan İlay Erkök, şu an herhangi bir projede yer almıyor. İşte Keremcem ve İlay Erkök hakkında merak edilenler...

KEREMCAN MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem önceki akşam sevgilisi İlay Erkök'le birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Sevgilisi İlay Erkök'le beraber saat 03.00 sıralarında mekandan ayrılan Keremcem ilişkisiyle ilgili soruları yanıtladı. "Evlilik düşünceniz var mı?" şeklindeki soru üzerine Keremcem, "Bu soruyu hep soruyorlar. Arkadaşlar biz böyle gayet iyiyiz. Şu an evlilik düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Aranızdaki 15 yaşlık fark sizi korkutuyor mu?" sorusuna kızan 39 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu şu yanıtı verdi. "Arkadaşlar sizce aramızda 15 yaş fark var gibi duruyor mu? Bizim aramızda yaş problemi yok. Gayet iyiyiz. Lütfen bir daha böyle sorular sormayın'' dedi.



Seda Güven'den boşandıktan sonra hayatına kimseyi almayan Keremcem gönlünü kendisinden 15 yaş küçük İlay Erkök'e kaptırdı. Peki kimdir bu İlay Erkök nereli kaç yaşında? İlay Erkök ne iş yapıyor detaylar haberimizde. İnadına Aşk dizisiyle tanıdığımız İlay Erkök, İskoçya Kraliyet Akademisi’nde eğitimine devam ediyor. Lisanslı bir voleybol oyuncusuyken, Arkadaşım Hoşgeldin adlı programda sahneye çıkan İlay Erkök'ün bundan sonra oyunculuk kariyeri başlıyor.

INSTAGRAM'I SIK KULLANIYOR

İlay Erkök instagram sık kullanan ünlüler arasında. Sevgilisi Keremcem ile fotoğraflarını paylaşan İlay Erkök, şu an herhangi bir projede yer almıyor.